Jaké barvy nosit do práce, na rande nebo na pracovní schůzku?

Tagy:  dámské oblečení, eshop, nákupy, sukně, motivy, modely, barvy, léto

Sponzorované odkazy:

Jaké barvy nosit do práce, na rande nebo na pracovní schůzku?

Ať už preferujete jakékoliv barvy, vždy by váš šatgník neměl být jednostranně zaměřen. Možná vám Černá a bílá barva dokonale padnou, nicméně nic byste neměli přehánět a trocha barviček nebo naopak umírněnosti vám neuškodí. Některé barvy jsou dokonce na určité události nepatřičné, kdežto na jiné se dokonale hodí. Víte, po jakých barvách kdy sáhnout? Máme pro vás bezva tipy!

Do práce – záleží kde pracujete

V tomto případě samozřejmě velmi záleží na tom, kde pracujete. Pokud jste zaměstnáni v advokátní kanceláři nebo v bance, pak se určitě nehodí oblékat se jako kanárek a do toho míchat nejrůznější materialy a ještě výstřihy a krátké délky. Naopak pracovník zajímavého start up projektu, redaktorka ženského časopisu nebo květinářka se mohou o poznání více ,,rozvášnit”. Vždy proto myslete rozumně a zamyslee se nad tím, zda se daná barva k vám do práce hodí. Na škodu není ani proštudování vnitřních předpisů, které vám mnohé snadno a rychle objasní.

Autor: GALLANT81Autor: GALLANT81

Schůzka s partnerem (i budoucím)

Chystáte se na schůzku s vysněným mužem, na které chcete dokonale zazářit? Pak byste nic neměli, lidově řečeno, přepálit. Muži mají rádi barvy a výrazné ženy, ale všeho moc škodí. V ideálním případě proto sáhněte po jednoduchých džínách, jednobarevném triku a kožené bundě. Pokud jdete za kulturou, pak jsou skvělou volbou jednoduché červemé, modré nebo žluté šaty s áčkovým střihem a v případě večerního koncertu nebo návštěvy barvu si oblékněte jednoduchou černou kombinaci kalhot a tílka nebo koktejlových šatů. V jednoduchosti je krása a muži ji obzvláště ocení.

Autor: MAHAFROMKAILASHAutor: MAHAFROMKAILASH

Na svatbu jako host

V tomto letním období jsou zase extrémně v kurzu svatby a pokud jste na nějakou byli pozváni, pak byste měli vědět, co si obléknout. Základ je nepřijít v černém a bílém oblečení. Co si ale obléknout, abyste působili dobře, nezastínili nevěstu a nevypadali nevkusně? Vyhněte se opravdu vyzývavým barvám a neonu. Skvělou voplbou je hořčicová žlutá, zelená, bledě modrá nebo lila. Nic nepokazíte ani béžovou nebo slonovinovou. Ale zde pozor, abyste se barvou nestřefili do barvy nevěstinných šatů.

Autor: RAGNH-MJOSAutor: RAGNH-MJOS

Článek Jaké barvy nosit do práce, na rande nebo na pracovní schůzku? byl publikován 20. července 2017 v 22.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...