Letní outfity 5x jinak

Tagy:  dámské oblečení, eshop, nakupování, triko, šaty, kimono

Sponzorované odkazy:

Letní outfity 5x jinak

Léto se ještě zdaleka nechýlí ke konci a proto byste si jej měli užívat plnými doušky, dokud je čas. O víkendech nebo ve volných dnech proto podnikejte nejrůznější výlety a také dovolené, a to nejenom do zahraničí, ale také v rámci České republiky. A jaké outfity by vám přitom měli být doprovodem? Máme pro vás 5 skvělých tipů, ve kterých se budete cítit naprosto senzačně.

Klasikou na běžné denní nošení jsou například jednoduché kratší šaty ve stylu noční košilky, jež jsou letošní sezónu velice žádané. Takové šatičky možná nejsou příliš vhodné do zaměstnání, nicméně dokonale se budou vyjímat na brzkou snídani, na dopolední oběd nebo na procházku městem. K šatům si na ráno nebo na večer oblékněte jednoduchý svetřík nebo přehoz se šněrováním. Obdobné outfity seženete v prodejnách Topshop nebo Zara.

Autor: beebeely-lookAutor: beebeely-look

Ne každý den je v letních měsících teplo a slunečno, proto musíte myslet i na záložní varianty a obstarat si pohodlné a teplejší oblečení. Klasikou jsou samozřejmě jednoduché denimové kalhoty v tmavší barvě, které se hodí takřka ke všemu. K nim si oblékněte bílé tričko s nápisy, kecky a také kvalitní kožený batůžek, se kterým můžete vyrazit i na výlet.

Autor: mada-malureanuAutor: mada-malureanu

Co je letos opět v kurzu, a to nejenom v letních měsících, jsou rozhodně květiny a jakékoliv rostlinné motivy. Pamatujte, že květin není nikdy dost, takže si je můžete pořizovat opravdu v hojném množství. Jednou ze svělých variant je například tato stylová sukně s růžemi.

Autor: teoecarAutor: teoecar

Trendem letošního roku jsou skládané sukně, a to ideálně v jemných pastelových odstínech. Pokud takovou delší sukni ještě nemáte, pak nastala ta správná chvíle na její pořízení. Pastelové skládané sukně můžete nosit prakticky kamkoliv a navíc je také seženete v mnoha obchodech. Nakupujte v prodejnách Mango, Zara, Bershka nebo třeba na e-shopu Barneys.com či Nordstrom.com.

Autor: bliznecAutor: bliznec

Zapomínat byste neměli ani na kvalitní a tolik stylová kimona, která se nosí stále více a jsou skutečně v kurzu. Pokud žádný takový kousek nemáte, pak se zaměřte právě na moderní kimona v tomto duchu, která se dokonale hodí na běžné denní nošení, ale rovněž na party nebo večerní schůzku.

Autor: faten-m-hAutor: faten-m-h

Článek Letní outfity 5x jinak byl publikován 3. srpna 2017 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...