Ukažte ramena!

Tagy:  topp, tílko, triko, barvy, motivy, léto, trendy, nakupování

Sponzorované odkazy:

Ukažte ramena!

Léto ještě zdaleka nekončí a proto byste se měli zaměřit na takové módní výstřelky, díky kterým zaujmete. A to nejenom na dovolené, ale také na letní party a nebo na běžné procházce městem. A jaké kousky by vám v letním šatníku rozhodně neměly chybět? Jsou to například stylový a sexy trička s odhalenými rameny.

Ve stylu volánků

Trendem letošního roku jsou jednak trika a topy s odhalenými rameny, ale také volnáky na mnoho a mnoho způsobů. Šaty, svršky, ale také doplňky a dokonce obuv si volánky přímo žádají. A kdy jindy, než právě v létě je vyvětrat a vyrazit s nimi mezi lidi? Pořiďte si například toto krásné tílko bez ramenou, které je jeden veliký volánek. Top můžete pořídit na e-shopu net-a-porter.com za 1 255 korun.

Autor: net-a-porter.comAutor: net-a-porter.com

Košile trochu jinak

Košile jsou stále v kurzu a pravděpodobně nikdy nemoderní nebudou. Košili můžete totiž nosit jak do zaměstnání, tak na jakékoliv volnočasové aktivity. Stejně jako džíny jsou košile zkrátka must have každého šatníku a jednoduše se bez nich neobejdete. Ovšem pokud vás klasické a obyčejné košile už trochu nudí, zaměřte se na letní verze, ve kterých se budete cítit naprosto skvěle. Co říkáte napříkald na tento typ košile s odhalenými rameny? Pořídit ji můžete na es.hopu withchic.com za příjemných 455 korun.

Autor: withchic.comAutor: withchic.com

Krajka nikdy nezklame

Trend, který obzvláště v letních měsících rozhodně nezklame, je krajka. Krajkové oblečení se nosí již nějakou řadu let a jinak tomu nebude ani v příštích letech. Pokud chcete spojit dva stylové trendy v jeden, pak si obstarejte top s odhalenými rameny s krajkovým materiálem, který je zkrátka letní jedničkou. Cena tohoto zeleného topíku je na populárním e-shopu farfetch.com skvělých 899 korun.

Autor: farfetch.comAutor: farfetch.com

V námořnickém stylu

Pokud prahnete po typickém letním motivu, pak se zaměřte na námořnické motivy, které jsou rozhodně jedničkou na trhu a jasnou volbou, pokud chcete být IN a dle posledních módních trendů. Tento jednoduchý modrobílý top v kratší variantě je skvělý k džínám nebo šortkám. Jeho cena je na e-shopu topshop.com navíc skvělých 1 070 korun.

Autor: topshop.comAutor: topshop.com

Denim neomrzí

Dalším trendem pravděpodobně každé sezóny jsou například denimové kousky, bez kterých se neobejde žádná trendy žena. Klasické džíny však nechejte v šatníku a zaměřte se spíše na topy a tílka s odhalenými rameny, která jsou inovativní a originální. tento topík seženete na e-shopu topshop.com za 999 korun.

Autor: topshop.comAutor: topshop.com

Článek Ukažte ramena! byl publikován 15. srpna 2017 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...