Květinové šaty aneb léto ještě nekončí

Tagy:  nakupování, nákupy, léto, šaty, květiny, cena, móda, trendy

Sponzorované odkazy:

Květinové šaty aneb léto ještě nekončí

Léto se sice pomalu chýlí ke konci a ještě téměř měsíc nás bude těšit svojí přítomností a krásným počasím. Proto byste si letní outfity a především typické letní motivy měli užít na maximum a oblékat si květinové vzory a šaty prakticky každý den. Podívejte se na těchto pár skvostných kousků, které vám padnou jako ulité a ve kterých budete jenom zářit.

Skvělou volbou pro horké letní dny jsou volánky a lehké materiály, ve kterých se budete cítit neuvěřitelně komfortně a svěže po celý den. Pokud si ještě poslední letní měsíc chcete užít krásné šaty a květiny se vším všudy, pak se zaměřte na tyto krásné volánivé šaty, ve kterých můžete zazářit nejenom v práci, ale také ve městě nebo na kávě s kamarádkou. Šaty seženete na e-shopu withchic.com již za senzačních 710 korun.

Autor: withchic.comAutor: withchic.com

Květinové šaty mohou i velice elegantní a pokud pracujete v kanceláři, kam si nemůžete dovolit nosit přliš odvážné a odhalené modely, pak se zaměřte na kousky e-shopu shopbop.com, kde si jistě přijdete na své a vyberete si i pro další letní sezóny. například tyto modré šaty s jemnými květy jsou skvělou volbou. Jejich cena je po slevě na e-shopu shopbop.com 2 999 korun.

Autor: shopbop.comAutor: shopbop.com

Květiny nemusejí být nutně jenom barevné a příliš výrazné. Naopak si můžete pořídit i takové modely, kde květiny tvoří jemnou krajku a jsou spíše nenápadným doplňkem. rajkové šaty jsou stále velice aktuální a skvěle vypadají prakticky na každé ženě. A proto by ve vašem modenrím šatníku neměly chybět. Pokud květované krajkové šaty ještě nemáte, koukejte si je obstarat v letních slevách. Například na e-shopu chicwish.com je pořídíte za senzačních 999 korun, a to v několika příjemných odstínech.

Autor: chicwish.comAutor: chicwish.com

V letních měsících se každoročně koná mnoho svateb a možná jste i vy letos byli pozváni na několik takto úchvatných událostí. A jak se na svatbu oblékknout? Tabu jsou šaty černé, bílé, krajkované a příliš světlé. Zdá se vám, že příliš možností na sestavení outfitu nezůstalo? Pak se zaměřte právě na květinové šaty s jemným plysováním. Ty jsou na svatbu tou nejlepší možnosu variantou. Tyto šaty seženete na e-shopu chicwish.com za příjemných 899 korun.

Autor: chicwish.comAutor: chicwish.com

Článek Květinové šaty aneb léto ještě nekončí byl publikován 31. srpna 2017 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...