5 outfitů pro babí léto - jak zazářit v září?

Tagy:  móda, nakupování, podzim, léto, září, doplňky, obuv

Sponzorované odkazy:

5 outfitů pro babí léto - jak zazářit v září?

Poslední letní měsíc je prakticky u konce a proto byste se mělu zaměřit na nové outfity, které budou typické pro podzim. V podzimním období se nosí každoročně tmavší a zemitější odstíny, které ale rozhodně nemusejí být nudné a nenápadné. Podívejte se na 5 stylových podzimních outfitů, díky nimž si babí léto a začátek podzimu naprosto zamilujete.

Skvělou volbou je například vínová, jež sluší snad každé ženě. Jestli některá z barev bude tento podzim v kurzu, pak je to rozhodně vínová, kterou již dnes můžete vidět ve výlohách módních butiků a oblíbených obchodů. A jak vínové odstíny kombinovat, aby oblečení nepůsobilo nudným dojmem? Doplňte ji světlými barvami a denimem. Outfit bude jednoduchý, nenáročný, ale přesto nápaditý a trendy.

Autor: oshintAutor: oshint

Cp by vám na podzim rozhodně nemělo chybět, jsou kardigany a jiné pletené kousky. Ty vás v nadcházejících chladnějších dnech dokonale zahřejí a navíc vypadají naprosto senzačně. Co říkáte například na hnědý úpletový svetřík v delším provedení? Nosit jej můžete k jednoduchým džínám, ale také ke kraťasům. Pokud si navíc ke kardiganu obléknete květované triko nebo top, budete na sobě mít přímo hvězdný outfit.

Autor: mahafromkailashAutor: mahafromkailash

Koncem léta vám nebude příliš komfortně a teplo v otevřených sandálkách, proto byste se měli poohlédnout po vysokých kozačkách. Ty se dokonale hodí k pletenému svetru delší varianty, ale také k sukním nebo upnutým džínám. Klasické černé kozačky má ve své skříni téměř každá žena. Co takhle pro letošní rok vyzkoušet model s výšivkou nebo nápisy?

Autor: mada-malureanuAutor: mada-malureanu

Senzační barvou na přelom léta a podzimu je například žlutá hořčicová, kterou si letošní sezónu maximálně zamilujete. Šaty v tomto odstínu jsou trefou do černého a skvěle v nich budete vypadat v kanceláři, na schůzce s partnerem, ale také na večerní party.

Autor: giovanina-001Autor: giovanina-001

Chcete si ještě před definitivním koncem léta užít krajkové kousky? Pak si obstarejte tyto luxusní krajkové šatičky, které vám padnou jako ulité a v září v nich rozhodně zazáříte. Červená barva je navíc ideální variantou pro konec léta, ale i pro příjemný začátek podzimu.

Autor: licethfashionAutor: licethfashion

Článek 5 outfitů pro babí léto - jak zazářit v září? byl publikován 10. září 2017 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...