4 trendy outfity do kanceláře

Tagy:  móda, nakupování, podzim, léto, září, doplňky, obuv, kancelář, formální oblečení

Sponzorované odkazy:

4 trendy outfity do kanceláře

Každá žena pracující v kanceláři by měla dodržovat jistá pravidla, která jsou v mnoha společnostech dokonce přímo vepsaná v předpisech. Nezbude vám tedy, než se vybavt formálnějšími kousky. To ovše, neznamená, že musíte nutně nosit nudné a asexuální oblečení. Podívejte se, jaké kancelářské kousky jsou cool a vy v nich budete vypadat naprosto senzačně.

Tón v tónu

Čemu byste se rozhodně měli vyvarovat, jsou příliš výrazné a do očí bijící kreace. Ty jsou pro kancelář a formálnější prostředí tak trochu nevhodné. Ideální variantou jsou například tón v tónu ladené outfity, se kterými si můžete skvěle vyhrát. Obstarejte si například jemné krémové kalhoty volnějšího střihu, se kterými kombinujte světlé košile, kostýmová saka nebo svetříky. Světlý tón v tónu outfit pak můžete příhodně ,,rozbít" výraznějším doplňkem nebo kabelkou.

Autor: unamiradaatuarmarioAutor: unamiradaatuarmario

Šaty jako jasná volba

Skvělou volbou do kanceláře jsou beze sporu vždy šaty, a to prakticky ve všech podobách, Co je naprosto nevhodné do kanceláře, jsou šaty příliš krátké nebo s výraznými a hlubokými výstřihy. Ovšem i delší šaty bez výstřihu mohou být velice nápadité a pěkné. Například tento model značky Tamsara je skvělou variantou do jakéhokoliv počasí. Šaty můžete pořídit na e-shopu beebeely-look již za příjemných 1 999 korun.

Autor: beebeely-lookAutor: beebeely-look

Sako několikrát jinak

Kažsá žena, která pracuje v kanceláři, by měla vlastnit nejedno sako. Saka jsou totiž praktická, stylová a vypadají dobře prakticky kdykoliv. Vedle klasického černého nebo bílé saka vsaďte také na odvážnější barvy, které nebudou nikterak křiklavé, ale přesto trendy. Červená vám padne, ať už jste blondýna nebo bruneta.

Autor: gallant81Autor: gallant81

Midi místo mini

Co v kanceláři jistě uvítáte a v čem se také budete cítit maximálně komfortně, jsou midi sukně. Jedná se o sukně s délkou pod kolena, které jsou rozhodně vhodnější, než mini sukně. Midi délka nejenom zakryje nepěkná kolena a jiné vady, ale pokud k ni oblékete výraznější top a vysoké podpatky, získáte rázem sexy outfit na každodenní nošení.

Autor: jecaknsAutor: jecakns

Článek 4 trendy outfity do kanceláře byl publikován 12. září 2017 v 13.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...