Funkční oblečení pro všechny

Funkční oblečení pro všechny

Funkční oblečení je mezi sportovci opravdovým hitem. Díky svým skvělým vlastnostem se stalo nedílnou součástí mužského i ženského šatníku. Proč se oblečení říká funkční? Kvůli znakům, které nevykazuje žádné jiné oblečení. Dokonale kopíruje potřeby vašeho těla a efektivně na ně reaguje za všech klimatických podmínek.

Funkční trika

Těžko byste dnes hledali někoho, kdo alespoň jednou za čas nenosí funkční trika. Před těmi bavlněnými je upřednostňují zvláště aktivní sportovci, vidět v nich můžete ale téměř všechny, kterým záleží na pohodlí za každé situace. Funkční trika oceníte především při fyzické námaze. Velmi dobře odvádí pot a udržují stabilní teplotu těla. Mezi jejich další významné vlastnosti patří pružnost a držení původního tvaru, nízká hmotnost a minimální nároky na údržbu. Vyrábějí se s krátkým i dlouhým rukávem nebo bez rukávů. I přes praktické stránky, jsou funkční trika zajímavými módními doplňky v mnoha barevných kombinacích.

Dámské triko nanosilver – potisk LETTERS, foto: nanosilver.czDámské triko nanosilver – potisk LETTERS, foto: nanosilver.cz

Kompresní ponožky

Chcete-li svým nohám při sportu dopřát jen to nejlepší, určitě jim pořiďte kompresní ponožky. Mezi jejich zdravotně prospěšné vlastnosti patří rychlejší regenerace namáhaných končetin, zmírnění otoků a zvyšování krevního oběhu. Kompresní ponožky jsou vyhledávaným prostředkem proti množení bakterií způsobujících nepříjemný zápach nohou.

Kompresní ponožky, foto: nanosilver.czKompresní ponožky, foto: nanosilver.cz

Spodní prádlo pro muže i ženy

Základem úspěchu je spodní prádlo, to vědí všichni. Při fyzické námaze a náročných sportovních aktivitách to platí dvojnásob. Dámy ocení kalhotky se stříbrem, které na těle ani nepocítí. Jsou pohodlné, antibakteriální a zabraňují množení bakterií. Vykazují dobré výsledky v prevenci nepříjemných mykóz a plísní. Pánové s oblibou nosí pánské spodky. Jsou prodyšné, rychleschnoucí a neváží téměř nic. S takovým prádlem zvládnete i extrémní zátěž bez úhony.

Článek Funkční oblečení pro všechny byl publikován 15. září 2017 v 20.45 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...