Jak vypadat štíhlá i v zimním oblečení?

Sponzorované odkazy:

Jak vypadat štíhlá i v zimním oblečení?

Ženy, které mají pár kilogramů navíc, se děsí nacházející zimní sezóny, protože kabáty a zimní bundy přidávají kila i superštíhlým modelkám. Zajímá vás, jak v dámském zimním kabátu vypadat štíhleji? Máme pro vás pár tipů.

Neforemné kabáty přidávaji kila navíc. Jak je nosit, abyste vypadala štíhlejší?Neforemné kabáty přidávaji kila navíc. Jak je nosit, abyste vypadala štíhlejší?

Ležérněji

Pokud není zrovna mínus třicet, zkuste si kabát obléci trochu ležérněji. Letos jsou v módě oversized kabáty, tak to půjde snadněji. Lehce rozhalený kabát, který vám bude padat přes rameno, vypadá cool. Ubírá objem v horních partiích, proto pokud máte široká ramena, je to to pravé pro vás. Ovšem doplňte ho rolákem, ať neonemocníte.

Noste úzké džíny

Kabáty přidávají objem v horní části těla, doplníte-li kabát úzkými skinny džínami, přitáhnete pozornost ke svým štíhlým nohám.

Pohrajte si se zapínáním

Máte kabát na knoflíky? Zkuste zapnout pouze pár vrchních a od pasu dolů je nezapínejte. Budou vidět vaše nohy, opticky tak prodloužíte siluetu a budete působit vyšší a štíhlejší. Skvělý tip pro ženy nižšího vzrůstu.

Noste podpatky

Podpatky pomohou vždy, když chcete vypadat vyšší, anebo štíhlejší, a tak ani zimní sezóna není výjimkou. Doplňte zimní kabát kozačkami na podpatku a uberete si tak opticky hezkých pár kilogramů.

Opasek

Připadáte si v kabátu jak v pověstném neforemném pytli na brambory? Použijte pásek. Nemá váš zimní kabát pásek od výroby? Nevadí! Můžete požít jakýkoliv barevně ladící, či naopak akcentní barvu, která připoutá pozornost k vašemu pasu. Zdůrazníte tak svou siluetu a vytvoříte dojem postavy typu „přesýpací hodiny“, a ta jak známo se mužům líbí nejvíce.

Monochromatický look

Má váš kabát zajímavý potisk, či výraznou barvu? Skvělé! K zeštíhlení postavy pod něj oblečte jednobarevné oblečení, nejlépe černé, abyste vypadala štíhlejší. Například dlouhý kabát červené barvy doplněný černými skinny džínami a černým rolákem vám pomůže, abyste vypadala nejen hubenější, ale dokonce vám přidá opticky pár centimetrů navíc.

Nezapomínejte na prádlo

Dobře padnoucí podprsenka, která pozvedne vaše poprsí, či stahovací kalhotky dělají se siluetou divy. I ty vám pomůžou, abyste v kabátu vypadala skvěle.

Článek Jak vypadat štíhlá i v zimním oblečení? byl publikován 18. listopadu 2020 v 09.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...