Šátky a šály víte, jak je nosit?

Sponzorované odkazy:

Šátky a šály víte, jak je nosit?

S nastupující zimou nám přestávají stačit zimní bundy a dámské zimní kabáty, ale čím větší je venku chladno, tím více vrstev oblečení oblékáme, zároveň také častěji ze skříně vytahujeme zimní doplňky.

Šála je výrazným doplňkem každého outfituŠála je výrazným doplňkem každého outfitu

Barety, čepice, klobouky, rukavice, šátky a šály. Vše nám pomáhá zůstat v teple a nenastydnout. Avšak nedrží nás pouze v teple, mají také velmi důležitou funkci – mohou doplnit náš outfit k dokonalosti, nebo úplně srazit náš vzhled.

Pokud vlastníte dlouhý kabát za několik tisíc korun a vezmete si k němu ušanku z tržnice, budete vypadat naprosto bez stylu a lacině. Ke kabátu se hodí barety ve francouzském stylu, nebo designové čepice. V našich končinách není běžné, aby dámy nosily klobouky, avšak takový klobouk může dodat našemu oblečení punc dokonalosti.

Šála by měla ladit s pokrývkou hlavyŠála by měla ladit s pokrývkou hlavy

Stejně důležité je to i u rukavic

Ty by měly ladit s oblečením, či jej lehce akcentovat, ale vždy by měly ladit s pokrývkou hlavy, šálou, či kabelkou. Klasický šedý kabát například parádně oživí zimní doplňky červené barvy. Nezapomeňte na to, že šála je velmi blízko vašeho obličeje a může vám pomoci ubrat, či naopak přidat roky. Vždy by tak měla ladit s vaším typem. Už při nákupu těchto doplňků si je zkuste přiložit k obličeji, abyste viděla, jak ladí s vaší pletí, zda podtrhují barvu vašich očí, či vedle výrazné modré, či červené šály vypadáte bledě a unaveně.

Na trhu je nepřeberné množstí šál, šátků a tunelůNa trhu je nepřeberné množstí šál, šátků a tunelů

Šátky a šály

Šátky a šály vám pomohou udržet krk v teple, podtrhnou výraz vašeho obličeje. Nemusíte si šálu nedbale omotat kolem krku, jak jsme to dělávali, když jsme byli malé děti. Existuje spousta způsobů, jak zavázat šátek, či šálu tak, aby působily zároveň jako módní doplněk. Na internetu naleznete nepřeberné množství návodů. Například jak vázat šátky zde
a šály tady.

.Elegantní uzel na šále, či ozdobná spona a skládání na šátku vám pomohou pozvednout styl celého outfitu.

Článek Šátky a šály víte, jak je nosit? byl publikován 16. prosince 2020 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...