Francouzská elegance, aneb co nosí Pařížanky v zimě?

Sponzorované odkazy:

Francouzská elegance, aneb co nosí Pařížanky v zimě?

Již nám skončilo sváteční období, doba, kdy jsme chodili na procházky, dokud to ještě bylo možné, dali si svařené víno. Začalo nám chumelit a to přimělo i největší odpůrce zimních bund a kabátů k tomu, aby je vytáhli ze skříně.

Co se nosí v Paříži?Co se nosí v Paříži?

Zajímá vás, jak vypadat stylově i během chladného ledna? Pojďme se spolu podívat, co nosí ženy, které jsou svým stylem vyhlášené po celém světě – Pařížanky.

Co nosí Pařížanky v zimě

Pokud jde o to, co se nosí v Paříži v zimě, pařížské dívky obvykle chodí oblečeny do černých, šedých, tmavě modrých, či velbloudích kabátů. Párují je s džínami a černými kotníkovými, či Chelsea botami. Tento klasický pařížský vzhled doplňuje šátek a vlněný klobouk.

Bílé kalhoty nenechávejte jen na létoBílé kalhoty nenechávejte jen na léto

Čím to, že když Pařížanky na sebe obléknou takové „obyčejné“ věci, vypadají neobyčejně dobře? Pařížský módní styl je o výběru co možná nejkvalitnějších materiálů a správném střihu oblečení pro váš typ těla. A v zimních měsících jde především o nalezení správné rovnováhy mezi stylem a funkčností oblečení. Heslo, že pro krásu se musí trpět, neznamená, že musíte mrznout a uhnat si tak zánět ledvin.

Pařížanky také dbají na detaily. Designové sluneční brýle doplní váš look, pomohou vám zakrýt i nedokonalosti vašeho líčení. Nebo velmi často nosí elegantní kožené rukavičky.

Pařížanky věnují pozornost výběru materiálů a střihů. Věnují hodně pozornosti i tak obyčejné věci jako jsou punčochy. Volí nejraději šedou barvu punčoch, které jsou universální a skvěle doplňují jejich monotónní městskou uniformu. Vysoké kozačky jsou sexyVysoké kozačky jsou sexy

Věnujte v zimě pozornost i pokrývce hlavy. Barety, čepice i klobouky musí být elegantní, ale neotřelé. Udělají i z obyčejného oblečení do města módní kreaci.

Pokud chtějí ženy z města módy zapůsobit, neváhají sáhnout po kozačkách nad kolena, které jsou jednou z nejvíce sexy součástí našich šatníků.

Fotografie: Pinterest.com

Článek Francouzská elegance, aneb co nosí Pařížanky v zimě? byl publikován 11. ledna 2021 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...