Jak na jaře zazářit

Sponzorované odkazy:

Jak na jaře zazářit

Přestože panuje ve společnosti ponurá nálada kvůli všem těm opatřením, které nás omezují na každém kroku, nemusíme se vzdávat módy ani stylu. Naopak, pojďme se spolu podívat, jak se na jaře obléci, abychom rozzářili ulice.

Jarní módaJarní móda

Přidejte do svého šatníku barvy duhy

Letos na jaře móda diktuje barvy duhy – ať již v sytých odstínech, či decentnějších pastelových. Světle modrá, pudrová, zelenkavá či jarní žlutá vám dopomohou k tomu, že budete na ulici k nepřehlédnutí, i když půjdete třeba jen na poštu.

Modrá je dobrá

Žlutá rozzáří modrouŽlutá rozzáří modrou

Mimořádně důležitý odstín této sezóny je nebesky modrá. Klíčem k ovládnutí kombinování tohoto jemného odstínu je nosit jej na strukturovaných kouscích, či drsnějších kouscích outfitu, jako je například motorkářský křivák. Toto spojení rozkošné pastelové barvy a tvrdého motorkářského stylu z vás udělají ženu vamp.

Zelená bohyně

ZelenáZelená

Zelené odstíny od lehkých odstínů mořské pěny po smaragdovou byly módní již na jaře 2018 a tak určitě nějaké zelené kousky máte již v šatníku. Letos na jaře je ten pravý čas je znovu vytáhnout a nechat zazářit. Kombinujte smaragdově zelenou s bílou, je to skvělé kombo barev, které se navzájem podpoří – tato královská kombinace působí tajemně a čistě.

Růžová není jen pro holčičky

Nebojte se růžovéNebojte se růžové

Holčičky po celém světě milují růžovou barvu. Proč by se jí měly maminky vzdávat? Nechte promluvit malou slečnu ve vás a oblékněte se do růžové klidně od hlavy k patě. Monochromatický look je in. A nemusí být pouze béžový, či černý. I když pudrová růžová s béžovou spolu skvěle ladí.

Nebojte se kombinace růžové a žlutéNebojte se kombinace růžové a žluté

Oranžová

Této barvy se většina slečen a dam bojí. Působí mnohdy více agresivně než červená. U oranžové barvy je extrémně důležité, s čím ji oblečeme. Skvělým společníkem oranžové barvy je khaki, bílá, námořnická modrá, či džínová. U oranžové raději zapomeňte na kombinaci s velkými potisky – všeho moc škodí.

Žlutá jako sluníčko

ŽlutáŽlutá

Žlutá je optimistická barva, dává radost, naději a úsměv na tvář. Všichni potřebujeme více dobré nálady, a proto zvedněte sobě i ostatním na ulici náladu tím, že oblečete žlutou halenku, či kalhoty. Žlutou doplňte neutrálními barvami, abyste nepůsobila jako z cirkusu. Náš tip: Letos na jaře jsou v módě žluté kabelky – od psaníček po shoppery. Pokud nemáte odvahu na žlutý top, či sukni, pořiďte si žlutou kabelku, anebo střevíce.

Fotografie: Pinterest.com, Pixabay.com

Článek Jak na jaře zazářit byl publikován 15. března 2021 v 09.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...