Geometrické potisky - kreativní vánek do vašeho šatníku

Sponzorované odkazy:

Geometrické potisky - kreativní vánek do vašeho šatníku

Geometrické výtisky jsou považovány za bezprostřední poutače pozornosti a je nutné nosit je s maximální grácií. Nelze popřít skutečnost, že geometrické výtisky se nosí skvěle, stylově se kombinují a vypadají vždy trendy.

Geometrie není jen předmětGeometrie není jen předmět

Při míchání a kombinování geometrických potisků byste měli být velmi opatrní, protože vám lehce ujede ruka a budete působit nevkusně. Přinášíme vám několik zajímavých způsobů, jak nosit geometrické vzory.

TrojúhelníkyTrojúhelníky

Šatů s geometrickým potiskem je na trhu opravdu spousta. Můžete se rozhodnout nosit jemné a decentní šaty se sotva znatelným vzorem, či takové, na kterém jsou velmi výrazné čáry, čtverce a obdélníky, které jsou na celých šatech. Geometrické vzory na tmavém podkladě vypadají více uváženě a elegantněji, naopak na bílém podkladě působí hravě a dívčím bezstarostným dojmem.

O jednobarevných tónech geometrických tisků se říká, že vám dávají elegantní vzhled, zatímco barevné trojúhelníky uspořádané geometricky vám dodají na veselosti.

Pokud máte kritické oko, zkuste míchat více druhů geometrických prvků. Klidně můžete namíchat všechny základní geometrické obrazce, jako je trojúhelník, čtverec, obdélník nebo kosočtverec. Tyto výtisky vypadají nejlépe v střízlivých barvách a černobílých tónech.

Tvary jsou veseléTvary jsou veselé

Pokud jste vybrali kombinované geometrické tištěné šaty, nezapomeňte je spárovat jednobarevným sakem, svetrem, či kardiganem. Naopak, zakoupila jste si sako, kabát, či blejzr s geometrickým potiskem? Volte pod ně jednobarevné šaty. Pokud jste milovníky geometrie, nebojte se do šatníku zakomponovat kromě pravidelných tvarů i nejrůznější proužky a čáry. Existuje více než stovka geometrických vzorů, se kterými můžete experimentovat.

Kolečka jsou roztomiláKolečka jsou roztomilá

Ke geometrickým šatům přidejte nějaké elegantní a sofistikovaně vypadající doplňky, které okoření váš outfit. Geometrické tvary a vzory jsou vždy zábavné a vzrušující, proto si na jaro neváhejte pořídit nějaký odvážný kousek. Na ulici budete k nepřehlédnutí, když teď víte, jak geometrické tvary nosit!

Foto: Pinterest.com

Článek Geometrické potisky - kreativní vánek do vašeho šatníku byl publikován 31. března 2021 v 09.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...