Trendy potisky podzim/zima 2011-2012

Tagy:  trendy potisky, trendy 2012, hadí kůže, květinový potisk

Sponzorované odkazy:

Trendy potisky podzim/zima 2011-2012

Potisky na nových trendech jsou opravdu okouzlující, pokud chcete vědět, co letos letí a co ne, čtěte dál. Právě teď přišel čas prověřit šatník, rozmyslet si, co zachovat a co naopak odsunout, a nebo dokonce vytvořit prostor pro nové modely se zajímavými potisky.

Nová sezóna klade velký důraz na moderní potisky, takže pokud si chcete být jistá, že budete opravdu trendy, pořiďte si do svého šatníku několik potisklých kousků z nových kolekcí. Vzory se každoročně mění jen v nejmenších detailech, a proto pokud si z aktuálních potisků nevyberete některý blízký vašemu stylu, využijte nabídku vašeho šatníku z minulé sezóny.

Trendy potiskyTrendy potisky

Potisky jsou trochu tlumené, tak aby se daly dobře kombinovat s dalšími podzimními trendy. Z toho vyplývá, pokud chcete využít potisky z minulé sezóny, neměly by to být zářivé modely z letní kolekce. Jednoduchost je sice populární, ale pokud na sebe chcete upozornit, oblecte se do vzorů a obrázků. Jen pozor, v outfitu použijte jen jeden výrazný prvek – vzorované šaty a jednobarevný kardigan.

Květinový potisk

Květinový potiskKvětinový potisk

Vždy jsme byly zvyklé, květinový potisk rovná se letní trend. Letos tomu tak není, můžete se přesvědčit o tom, že návrháři dokážou použít květinový potisk s podzimním nádechem. Květiny jsou vyloženě ženskou záležitostí, a tak není divu, že se začínají objevovat i v podzimních trendech, dodávají jemnost celému outfitu. Tip: vyzkoušejte květinový potisk a kožešinou.

V kůži zvířete

Zvířecí potiskZvířecí potisk

Divoké vzory šelmy jsou letos trochu vytlačovány hadí kůží, i přesto se ale objevují v zimních kolekcích ve spojení s kožešinou. Mnohem více ale narazíte na kůži hadí nebo krokodýlí, jež se neobjevuje jen na botách a doplňkách, ale také na tunikách, šatech a blejzrech.

Luxusní vzory

Luxusní potiskLuxusní potisk

Luxusní vzory jsou velmi šik, dávají nám pocit dívky z vyšší třídy. Takového vzory můžete doladit zlatými doplňky, ale buďte velmi opatrné, aby celkový efekt nebyl spíše kýčovitý.

Opakující se detail

Opakující se motivOpakující se motiv

Zvolte si téma vašeho outfitu, například hvězdička a tento detail opakujte. Pokud jsou šaty potisknuté hvězdami, zavěste si do uší náušnici ve tvaru hvězdy nebo si třeba obujte boty s tím samým potiskem. Opakující se motiv je zajímavý a velmi často se využívá nejen na módních přehlídkách.

Článek Trendy potisky podzim/zima 2011-2012 byl publikován 10. října 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...