6 kousků s exotickými potisky

Tagy:  exotické motivy, oblečení, doplňky, obuv, materiál, barvy

Sponzorované odkazy:

6 kousků s exotickými potisky

Barvy a především ty žhavé a výrazné patří především k teplejšímu ročnímu období, kterým je beze sporu léto. V letních měsících tak na ulicích můžete spatřit květy, pruhy, indiánské obrazce, puntíky, námořnický styl a spousty dalších zajímavých looku. Nenechte se ale zmást, některé kousky můžete s přehledem vytáhnout i koncem léta a na přelomu podzimu. Řeč je například o exotických motivech.

Okouzlete exotickým ,,spodkem"

Exotické motivy jsou sami o sobě dosti výrazné, proto je třeba s nimi vždy naložit opatrně. Zatímco jeden model může být luxusní, jakmile to přeženete, budete vypadat jako byste utekli od kolotočů. Pokud si obstaráte například tyto stylové extravagantní kalhoty, jejich nevšední vzhled umocněte něčím jednodušším. Ideální v tomto případě bude dobře padnoucí sako, světlé tílko, listová kabelka a jednoduchý zlatý náhrdelník s nenápadnými kameny.

Autor: neimanmarcusAutor: neimanmarcus

Jemné zvířecí obutí

Zvířecí motivy ve stylu leopard a tygr toto léto v módě příliš nejsou, nicméně hadí či krokodýlí kůže má na trhu stále své nezaměnitelné místo. Například exkluzivní sandálky z kolekce Saint Laurent jsou šperkem, který mluví sám za vše. Vysoký podpatek, pravá kůže a elegantní kombinace černé a bílé. To vše může být vaše, ale trochu si připlatíte. Pár konkrétně seženete za 16 799 korun.

Autor: saksfifthavenueAutor: saksfifthavenue

Exotika na každý den

Exotické motivy si dokonale rozumí s volnějšími a vzdušnějšími materiály. Ty jsou typické pro horké letní dny, kdy se nechcete potit v dlouhých kalhotách nebo v džínovině. Pořídili jste si obdobné šaty, ale vzhledem ke konci léta je již příliš neužijete? Pak nezoufejte a oblečte je na nejbližší party. Zdánlivě plážový model se v doprovodu vysokých lodiček a psaníčka rázem promění v nápaditý party model.

Autor: dailylookAutor: dailylook

Bundička do nepohody

Lehkých bundiček a svršků není nikdy dost a obzvláště ne takových, které jsou originální a nevšední. Každá žena by ve svém šatníku měla dozajista vlastnit džínovou bundu, kožené ,,křiváka", nějaký ten kabátek a pak také jednoduché sako. Doplňte tyto univerzální modely o kreativní kousek, který se dokonale hodí k džínám nebo šortkám. Exotickou bundičku pořídíte v prodejnách Ann Christine za 829 korun.

Autor: dailylookAutor: dailylook

Peněženka ve stylu květů

Peněženka je vizitkou každého člověka, který pomocí jejího vzhledu, dokáže mnohé prozradit o své osobě. Luxusní kůže upozorňuje na oblibu v kvalitních materiálech, výrazné barvy zase poukazují na veselou povahu. Chcete jít s dobou, držet se trendů a navíc si pořídit exkluzivní koženou peněženku, která vás bude skvěle reprezentovat na každém kroku? Pak se podívejte na nejnovější kolekci značky Madapelle, jež vás naprosto nadchne.

Autor: styletreadAutor: styletread

Stylový doplněk

Šátky byly, jsou a vždy budou v kurzu, a to už především proto, že jsou praktické. V zimě vás zahřejí, ochrání proti nepříjemnému větru a navíc slouží jako dokonalý módní doplněk. Letos se vyplatí investovat do květinových a exotických barevných kousků, které oživí jednoduchý kostým nebo dodají šmrnc džínám a bílému tílku. Obdobné kousky pořídíte takřka ve všech módních obchodech, tento na vás ale čeká v prodejnách Oliver Bonas za 615 korun.

Autor: oliverbonasAutor: oliverbonas

Článek 6 kousků s exotickými potisky byl publikován 21. srpna 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky, Boty a Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...