Léto je ten pravý čas na nošení overalů

Sponzorované odkazy:

Léto je ten pravý čas na nošení overalů

Určitě jste si všimla, že nějakou dobu před prahem hitů sezóny přešlapují overaly. Čím to je, že nejsou tak často k vidění? Jsou pohodlné už v tom, že zároveň oblečete vršek i spodek postavy, nemusíte nekonečně dlouho u zrcadla hledat vhodný druhý kus. Navíc jsou elegantní a sexy. Ale málokterá žena ví, jak overaly nosit.

OveralyOveraly

Overalů se vyrábí neskutečné množství druhů – prudce elegantní, které jsou schopné suplovat dlouhé večerní šaty, lehké viskózové, jež nahradí tílko a šortky na pláž a také velmi ženské overaly v boho stylu. Dalo by se říci, že každá z žen si je schopna vybrat ten pravý overal pro svou postavu a vkus.

U overalu je opravdu zásadní, abyste si vybrala skvěle padnoucí, přesně pro vaši postavu. Jinak se může stát, že budete vypadat širší a kratší, než doopravdy jste. Pokud nemáte dokonalou postavu bohyně, vyhněte se potištěným overalům a sáhněte po osvědčené smetanově bílé, černé a hnědé. Je už jen na vašich preferencích zda zvolíte klasickou délku nohavic, 7/8 verzi, či krátké šortkové.

Overal můžete obléci i na společenskou akciOveral můžete obléci i na společenskou akci

Nenoste k elegantnímu overalu uzavřené nízké boty, ale zkuste boty na klínku, sandálky na platformě, či klasické nude (popř. černé) lodičky na podpatku. Celému outfitu to dodá punc elegance. Pouze velmi vysoké a štíhlé ženy si mohou dovolit doplnit overal balerínkami. Velmi elegantně vypadají overaly, které se uvazují za krkem, či mají asymetrické rukávy. Nikdy nekupujte overal, který vám je příliš široký, přidával by vám kilogramy navíc. Nezapomeňte definovat pas. Pokud na to nemyslel výrobce overalu, zvýrazněte ho páskem, či lehkým šátkem, který opasek nahradí.

Overaly působí ženskyOveraly působí žensky

Chcete prodloužit svou siluetu?

Tak doplňte overal jinak barevným blazerem. Ubere vám to po stranách několik centimetrů a budete vypadat vyšší a štíhlejší – s botami na podpatku je to ideální maskování koronavirových špíčků. Tento outfit vás nejen zeštíhlí, ale skvěle se hodí na odpolední koktejlovou party, neformální večeři, či na rande.

Foto: Pixabay.com, Pinterest.com

Článek Léto je ten pravý čas na nošení overalů byl publikován 23. června 2021 v 09.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...