Jak nosit letní topy na podzim?

Sponzorované odkazy:

Jak nosit letní topy na podzim?

Milujete lehké letní halenky a barevné topy? Nemusíte se jich vzdávat ani v babím létě a na podzim. Máme pro vás pár triků, jak nakombinovat letní topy tak, aby vám nebyla zima, a vy jste si je ještě pár týdnů užila.

Noste topy se svetříkemNoste topy se svetříkem

Vrstvy

Pamatujete na legendární hlášku ze Shreka, že zlobři jsou jako cibule? Vezměte si z ní příklad a oblékejte se do vrstev. Není třeba na podzim nakupovat nové kousky do šatníku, v klidu si vystačíte s tím, co máte doma.

Svetříky jsou superSvetříky jsou super

Hrajte si s barvami

Na podzim se příroda vybarvuje do krásy a ani vy se barev nebojte. I obyčejné tričko, když má pěknou barvu, může nadělat mnoho parády. Barvy volte dle barevné typologie, aby podpořily vaši osobnost. Pokud bývá po ránu chladněji, můžete si dovolit do výstřihu naaranžovat lehkou šálku, či šátek. Na internetu najdete mnoho způsobů, jak šátek vkusně uvázat, aby byl zároveň ozdobou.

toptop

Babí léto

Babí léto je obdobím, kdy je velmi těžké zvolit outfit na celý den. Ráno je chladno v poledne se v kalhotách můžete uvařit, a cestou z práce se klepete v sukni zimou. Nebojte se šaty a sukně doplnit silonkami. Nevzdávejte se ani šortek, skvěle vypadají s barevnými podkolenkami a keckami pro volný čas.

Blejzr top skvěle doplníBlejzr top skvěle doplní

Držte se v teple

My ženy jsme zimomřivější než muži a tak si alespoň ráno k letnímu topu oblečte teploučký kardigan, džínovou, či koženou bundičku, či trenčkot. Vždy je můžete v poledne odložit, když vám bude horko cestou na oběd. Nezbytným doplňkem bude do podzimního nevyzpytatelného počasí také deštník.

Foto: Pixabay.com, Pinterest.com

Článek Jak nosit letní topy na podzim? byl publikován 25. srpna 2021 v 09.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...