V jakém oblečení vám to bude náramně slušet?

 V jakém oblečení vám to bude náramně slušet?

Kdo z nás by si nepřál, aby vypadal skvěle jak ve volném čase doma či na procházce, tak v práci ať už ten den očekáváte důležitou schůzku, nebo máte volnější program a můžete plně dohánět resty, jež jste odkládali? Tajemství úspěchu, co se týče vzhledu, je mnohdy ukryto v barvách a střizích. Obojí společně dokáže s postavou i celkovým dojmem udělat doslova kouzlo.

Ženy podzimŽeny podzim

Krásné detaily a pestré barvy

Jsou značky, výrobci, kteří mají na první pohled svůj charakteristický design. Jedni volí zajímavé detaily, jiní originální použití kontrastů tvarů, další se nebojí barev, a to tak, že jeden kus oblečení tvoří více kusů barevných látek. I Kenny S. móda je osobitá a má své specifika. Třeba její šály ať už klasické tak kruhové věnované dámám. Mají pestré vzory, barvy, každé oblečení, ať už si obléknete černý kabát, modrou bundu, hnědou vestu či zelený kardigan, nebo cokoli dalšího jednobarevného, skvěle vás „rozsvítí“ a projasní. I v případě dalšího oblečení můžete najít kousky se zajímavými detaily, jako třeba triko s tříčtvrtečními rukávy s obrázkem pírek. Originální, zajímavé.

Nakupujte na jednom místě

Na webových stránkách Zakeri.cz najdete velký výběr osobitého oblečení i obuvi. Co třeba dámské kotníkové lakované boty Marco Tozzi v olivové barvě? Jsou nepřehlédnutelné a jsou krásné k červenému, černému, modrému, bílému, temně zelenému, žlutému… oblečení.

Nebojte se barvy kombinovat a kupte si i kousky v barvách, které ještě nemáte. Budete nepřehlédnutelní. Navíc i do práce si můžete dovolit vzít kousky, které vás ozvláštní a „vytrhnou z davu“. Třeba zmíněné boty, nebo klidně nápadnou čepici, originální vestu či svetr z netradiční barvy příze. O tom je i smart casual, dress code, u nějž je povoleno a žádoucí být oděn do pohodlí i barev.

Barvy s naší náladou dovedou krásně pracovat.

Článek V jakém oblečení vám to bude náramně slušet? byl publikován 8. září 2021 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...