Jak vypadat stylově i v zimním oblečení

Sponzorované odkazy:

Jak vypadat stylově i v zimním oblečení

Jakmile klesnou teploty pod bod mrazu, je na čase vytáhnout ze skříně zimní oblečení. Teplé kalhoty, kabáty, bundy a svetry. Pokud jste přes léto přibrali, budete mít radost, protože zimní kabát schová nějaké to kilo navíc. Ovšem myslete také na to, že tím, že si pod bundu navlékáte několik vrstev, můžete vypadat silnější, než doopravdy jste.

Jak v zimě vypadat lépe?Jak v zimě vypadat lépe?

Teplo vs. styl

Určitě vás nenabádáme k tomu, abyste si koupili bundu na tělo a nosili pod ní jen tílko, abyste vypadali štíhlejší. To platí jak pro dámy, tak pro pány. Trápí-li vás nadváha, vzdejte se trendu „buřtíkatých“ kabátů a bund, ve kterých vypadají i velmi štíhlí lidé mohutně. Raději volte zimní bundy a kabáty z kvalitních materiálů, které jsou také méně objemní. V zimě dbejte spíše na kouzlo vrstvení, než že byste běhali po městě v příliš těsných bundách, ale bez svetru.

Volte pěkné doplňkyVolte pěkné doplňky

Vrstvy

Vrstvení vám pomůže udržet vaše tělo v teple, ale také vám může opticky ubrat na objemu. Dlouhý kabát prodlouží vaši siluetu, pokud jej doplníte šálou, která bude volně splývat podle vašeho těla, bude to další plus. Nemusíte se v zimě oblékat do obligátních černých kabátů, které nosí v zimě každý. Na ulici snadno zapadnete do davu. Ne nutně musí černý kabát zeštíhlovat, zejména pokud jej máte z konfekce a nesedí vám pořádně na ramenou, či je vám úzký v pase.

I bílá barva vám pomůže v zimě zazářitI bílá barva vám pomůže v zimě zazářit

Nenoste pouze černou barvu

Velmi oblíbené jsou kabáty šedivé, hnědé, velbloudí, ale i béžové a bílé. I v bílém kabátku budete moci vypadat štíhleji, když vám bude perfektně sedět a doplníte ho světlými kalhotami a nějakými zajímavými barevnými doplňky, jež vám pomohou odvést pozornost od problémových partií.

ČepiceČepice

Nezapomínejte na doplňky

Doplňky jsou v zimě důležité. Šála, čepice a rukavice brání úniku tepla, chrání nás před podchlazením. Někteří muži, ale i ženy raději přetrpí chlad, než by si nasadili pokrývku hlavy. Nikdo nevypadá v klasickém kulichu úplně dobře, ale důležitější je komfort a pohodlí, než mít styl a rýmu. Nabídka pokrývek hlavy je poměrně stylová – čelenky, čepice, beranice, barety, klobouky. Vyberte si pokrývku hlavy, ve které vypadáte podle vás nejlépe a poctivě ji noste. Když zkombinujete barvu čepice, či klobouku s šálou a rukavicemi, o styl rozhodně nepřijdete. Naučíte-li se šálu, či šátek vázat nějakým zajímavým způsobem, budete vypadat ještě lépe.

BeraniceBeranice

Článek Jak vypadat stylově i v zimním oblečení byl publikován 10. ledna 2022 v 09.00 v rubrice Dámská móda a Pánská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...