Co darovat miminku? Vtipné body

Co darovat miminku? Vtipné body

Nový člen rodiny se tradičně vítá spoustou dárků. Když jdete na návštěvu za novorozencem, je slušností něco přinést. Jenže co, když dudlíky už má tři a hraček tolik, že se pomalu nevejdou na poličku? Kupte oblečení, ale ne tak ledajaké.

BodyBody

Bryndáčků, dupaček a roztomilých triček má čerstvá maminka jistě také dost. Některé nakoupila sama, další jí darovala tchýně nebo kamarádky. Vytáhněte se s něčím originálním, přineste vtipné body.

Legrace za každé situace

S miminkem si čerství rodiče užijí hodně legrace, avšak také nepříjemné chvíle, kdy si budou přát, aby dítko bylo už raději větší, dokázalo ovládat svůj svěrač apod. Zkuste jim tyto chvíle zpříjemnit oblečením s vtipným potiskem. Třeba takové body s textem „Jsem vaše splněné přání“ je pro tyto situace docela výstižné.

Textů, z nichž lze vybírat, je opravdu spousta. Můžete zůstat u neutrálních jako „Doručeno v roce 2021“, „Já jsem ten důvod, proč máma potřebuje hodně kávy“, nebo vybrat nějaké s vánoční tématikou. Čekají děťátko první Vánoce? Pak bude vypadat stylově v body s potiskem vánoční kravaty!

Vánoční bodyVánoční body

Bodýčko je rozhodně dobrý dárek

Proč? Protože miminko jich potřebuje spoustu. Hezké šaty nebo košili mu maminka oblékne na slavnostní příležitost, bodýčka se nosí každodenně, doma i na vycházku. A jelikož s dětmi je opravdu snadné oblečení zašpinit tak, že skvrna nejde vyprat, hodí se mít jich v zásobě několik.

S velikostí si nedělejte starosti

Vtipná body pro miminka pořídíte v e-shopu Ready4kids.cz. Potisků mají celou řadu, připravte se, že strávíte nějaký čas hledáním toho nejlepšího, a nakonec se stejně nebudete moci rozhodnout, který to vlastně je. Velikost řešit nemusíte, je univerzální. Bodýčko má obvod hrudníku zhruba 34 cm, celková délka je 30 cm. Jde o kvalitní produkt české značky ze 100% bavlny, má zapínání na cvočky na ramínku a mezi nožičkami, dobře se tedy obléká.

Článek Co darovat miminku? Vtipné body byl publikován 21. prosince 2021 v 00.00 v rubrice Dětská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...