Tajemství lidí, kteří vypadají v jakémkoliv outfitu dobře I.díl

Sponzorované odkazy:

Tajemství lidí, kteří vypadají v jakémkoliv outfitu dobře I.díl

Jsou lidé, kteří se v oblečení neustále ošívají, popotahují si spodní lem trička, vyhrnují si rukávy a díky tomu vypadají značně nesebevědomě. Na druhou stranu jsou lidé, kteří až si na sebe oblečou cokoliv, vypadají, jako by se právě vrátili z přehlídkového mola. Jak se říká, takovým sluší i pověstný pytel od brambor.

Šaty by neměly chybět v žádném šatníkuŠaty by neměly chybět v žádném šatníku

Zajímalo vás někdy, jak to takoví lidé dělají? Mají smlouvu s ďáblem, anebo vědí něco, co zbytek populace ne? Tajemství není pouze v oblečení, ale i v přístupu k životu, osobním nastavení, sebevědomí a také záleží na tom, jak se starají o svou pleť, své zdraví, ale i své prádlo. Jistě dáte za pravdu, že nikdo ještě nikdy neudělal parádu v zapraném, žmolkovatém oblečení, které navíc není vyžehlené.

Nakonec i šatník lidí, kteří mají cit pro oblékání, nemusí praskat ve švech, důležitější je, že tito lid nakupují snadno kombinovatelné kvalitní kousky oblečení a dávají přednost kvalitě před kvantitou. Extrémně důležité jsou dobré materiály a precizní dílenské zpracování. Též detaily jako jsou kvalitní zipy, knoflíky a doplňky, které nepůsobí lacině.

Kvalitní doplňkyKvalitní doplňky

Nezáleží ani tak na typu postavy, kterou máte. Nemusíte mít obligátní modelkovské míry 90–60–90, mnohdy boubelatější žena, jež ví, co ji lichotí a co naopak nosit nemá, vypadá v oblečení mnohem lépe, než žena štíhlá, která nakupuje jen to co je v módě.

Hezky můžete vypadat i ve volném časeHezky můžete vypadat i ve volném čase

Módní vlny totiž přicházejí a odcházejí, ne vždy se aktuální módní trend hodí pro vaši tělesnou konstituci a tak je mnohem důležitější kupovat kvalitní nadčasové kousky, které z módy nikdy nevyjdou, jako jsou například trenčkoty, pouzdrové sukně, malé černé společenské šaty apod.

Pokračování článku najdete ZDE.

Článek Tajemství lidí, kteří vypadají v jakémkoliv outfitu dobře I.díl byl publikován 18. dubna 2022 v 08.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...