Tajemství lidí, kteří vypadají v jakémkoliv outfitu dobře II.díl

Sponzorované odkazy:

Tajemství lidí, kteří vypadají v jakémkoliv outfitu dobře II.díl

V prvním díle našeho článku jsme se věnovali tomu, jak si vybírat oblečení. Určitě není třeba slepě následovat nové trendy a rychle běžet do obchodu a vykoupit poslední výkřiky módy. Nyní si ještě vysvětlíme, jaké oblečení vybírat, abyste v něm vypadala za všech okolností skvěle.

Někdy je méně opravdu víceNěkdy je méně opravdu více

Zejména pokud jde o kalhoty, většina dam má problém. Ať již jde o optimální délku (příliš dlouhé, či krátké nohavice), či to, zda vám dokonale kalhoty padnou. Některé střihy zvýrazňují špíčky u pasu, jiné dělají placatý zadeček, či široké boky. Některé dámy zase mají velmi štíhlý pas a široké boky, tedy aby si kalhoty oblékly přes boky, musí se smířit s tím, že jim budou v pase odstávat. To příliš parády neudělá. Co s tím? Volte džíny s vysokým pasem, které mají v sobě trochu strečového materiálu, ten pomůže sjednotit oblast boků a pasu, některé špíčky zakamufluje a takové kalhoty vám u pasu nebudou odstávat.

Džíny musí dokonale padnoutDžíny musí dokonale padnout

Nevíte, jestli jste postavou spíše hruška, jablko, či přesýpací hodiny? Neřešte to a zvolte klasické střihy, které sluší všem ženám – třeba šaty a sukně áčkového střihu. I když máte širší pas, áčkový střih ho opticky zúží a vytvoří vám pěknou siluetu, do áčkových střihů se schovají i větší zadeček a široká stehna. Jen je třeba si pohrát s optimální délkou sukně, aby vaše postava vypadala proporčně hezky.

Místa, na která potřebujete na postavě upozornit, oblékejte do světlejších, či vzorovaných barev, problematické partie, jež si zaslouží spíše potlačit, zamaskujte pomocí tmavších jednobarevných materiálů.

Nemusíte mít doma všechny módní výstřelkyNemusíte mít doma všechny módní výstřelky

K vytvoření pěkné siluety vám pomůže i kvalitní spodní prádlo. Dobře padnoucí podprsenka je k nezaplacení, budete díky ní chodit s rovnými zády, oblast vašeho pasu bude vypadat delší a štíhlejší. Většina maminek má po porodu povolenější spodní oblast bříška, těm pomohou stahovací kalhotky se zesíleným předkem.

Potřebujete-li vypadat vyšší, investujte do kvalitních bot na podpatku, vyšší silueta vždy vypadá štíhleji. Opticky zkracují kulaté výstřihy, ale i šaty se spadlými ramínky typu Carmen. Máte-li široká lýtka, nekupujte si páskové boty, které se na nich zavazují. Jen na ně upozorníte.

První díl tohoto článku naleznete TADY.

Článek Tajemství lidí, kteří vypadají v jakémkoliv outfitu dobře II.díl byl publikován 20. dubna 2022 v 08.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...