Proč si letos zamilovat maxišaty?

Sponzorované odkazy:

Proč si letos zamilovat maxišaty?

Dlouhé, vzdušné a pohodlné. Tak by se daly definovat ženami z celého světa neoblíbenější letní šaty – maxišaty. Hodí se ke všemu a můžete si je vzít úplně všude. Do kanceláře, na pochůzky po městě, na pláž, na cestování, ale i na rande. Formálnost jim dodáte pomocí blejzru, s džínovou bundou z vás udělají sympatickou holku odvedle. Pokud je ve skříni ještě nemáte, měla byste si je letos rozhodně pořídit. Víte proč?

Jsou neskutečně pohodlné

Všechny víme, že mít v létě na sobě příliš těsné oblečení vyrobené z elastické látky, není příliš pohodlné. Potřebujete oblečení, které vám umožní pohyb a budete v něm moci dýchat. Pokud vyberete maxišaty vyrobené z přírodní tkaniny, nemůžete se splést. Bambus, bavlna, bavlněné plátno, len, to vše bude skvělý materiál pro vaše nové šaty.

Jsou slušivé

Nenapadá mě postava, které by maxišaty s vhodně zvolenými doplňky a botami neslušely. Podle typu postavy zvolte výstřih, třeba do V, špagetová ramínka, či klasicky letní Carmen výstřih. Některým postavám se bude hodit pásek, jiné vynesou maxišaty i bez pásku a budou vypadat skvěle.

Nemusíte u skříně dlouho přemýšlet

Víte, co je na maxišatech skvělé? Nemusíte ráno půl hodiny u skříně přemýšlet s jakým topem dnes zkombinujete svoji oblíbenou sukni. Protože maxišaty jsou vcelku a vždy ladí. Paráda, ne?

Hodí se pro dny, kdy spěcháte

Zapomněla jste na rande? Nestíháte si oholit nohy? Maxišaty vás zachrání!

Skvělé se na cestování

Díky tomu, že jsou dlouhé, ochrání vás před spálením sluncem, pokud se vydáte na dovolené prozkoumávat zákoutí nejrůznějších měst.

Jsou velmi ženské

Maxišaty jsou velmi feminní a dokáží i z velmi sportovně založené ženy vykouzlit femme fatale.

Nemusíte se o ně strat

Maxišaty mají další výhodu – nejsou náročné na údržbu. Prostě je jednoduše vyperete a vysušíte. Ušetříte za odborné čištění v čistírně.

Budou vždy v módě

Maxišaty k létu prostě patří, ať už si módní návrháři diktují jakékoliv trendy v podobě minisukní a šortek, stejně se většina žen v létě ráda promenáduje v maxišatech. Jdou tak skvělou investicí, protože vám vydrží na spoustu sezón.

Zdroj foto: Pinterest.com, Pixabay.com

Článek Proč si letos zamilovat maxišaty? byl publikován 13. června 2022 v 08.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...