Maxišaty jsou nejlepším letním oblečením pro maminky i malé slečny

Sponzorované odkazy:

Maxišaty jsou nejlepším letním oblečením pro maminky i malé slečny

Málokterý kousek z vašeho šatníku je tolik spojen s létem jako lehoučké, vzdušné a nadčasové maxišaty. Nejen pro jejich vzdušnost a rozevlátost jsou oblíbené. Dají se kombinovat na tisíc způsobů a vždy budete působit žensky a upraveně.

V podstatě jsou s námi maxišaty od počátku věků, vždy byly šaty, které sahají až ke kotníkům ženami velice oblíbené.

Maxišaty milují všechny ženy, každá má proto zcela jiný důvod.

Pohodlí

Mezi první důvody musíme uvést pohodlnost, protože žádné jiné šaty vám neposkytnou takovou volnost pohybu a komfortu jako právě maxišaty.

Elegance

Sice záleží s čím šaty nakombinujete, ale maxišaty působí vždy elegnatně – na rozdíl například od sportovních šatů. Určitě záleží, jaký vzor na maxišatech bude, ale vždy budete působit přitažlivě a velice žensky.

Nejrůznější variace

Maxišatů je v obchodech opravdu nepřeberné množství – od jednobarevných, přes proužkované, s květinovými vzory, až třeba po puntíkaté. Materiály maxišatů se také různí – všechny jsou ale většinou velmi lehoučké a vzdušné.

Chrání vás před spálením

Díky jejich délce vás chrání před nechtěným spálením například na dovolené při procházení památek. Na cestách vám v nich nebude horko. A vůbec se nebojte maxišaty doplnit keckami. Když vyberete správné botky a vzor šatů, může tato kombinace působit velice mladistvým dojmem. Díky svému střihu vám maxišaty poskytnou dostatečnou flexibilitu, takže ani výšlap do schodů v nich při poznávání nových zemí nebude problémem.

Kombinovatelnost

Maxišaty snadno zkombinujete s obuví, kabelkou, ale i svetříkem, šifonovou košilí, či džínovou bundičkou. Díky tomu, že maxišaty kryjí tělo v celé délce, odpadne vám rozhodování, co si vzít za modely na sebe – na rozdíl od topů, sukní a šortek. Jsou tak skvělým kouskem pro nerozhodné dámy.

Foto: Pinterest.com https://cz.pinterest.com/…92430459436/ https://cz.pinterest.com/…92430527375/ https://cz.pinterest.com/…88127370615/ https://cz.pinterest.com/…88125117049/ https://cz.pinterest.com/…39611030672/

Článek Maxišaty jsou nejlepším letním oblečením pro maminky i malé slečny byl publikován 10. července 2023 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...