7 tipů na maxišaty

Tagy:  maxi šaty, oblečení, dámské oblečení, doplňky, móda, nakupování, léto

Sponzorované odkazy:

7 tipů na maxišaty

Dlouhé šaty mají svoje období, která se mění jako aprílové počasí. jeden rok jsou neskutečně v kurzu, zatímco ten druhý po nich ,,neštěkne pes". Letos ale můžete jásat, neboť se maxi šaty nosí snad ve všech podobách a sehnat je můžete na každém rohu. Výhodou dlouhých šatů je fakt, že padnou naprosto každému. Štíhlým slečnám vynikne vosí pas a dlouhé nohy, boubelky mohou díky promakanému střihu, schovat i nějaké to kilíčko navíc.

Květy letí absolutně ve všech provedeních a čím výraznější a barevnější, tím rozhodně lépe. Nebojte se exotického vzhledu a sáhněte po maxi šatech z kolekce Jano Norman, ve kterých vynikne opálení a zářivá pokožka. Model se hodí na večerní procházku městem ne oběd. Šaty pořídíte od 1499 korun.

Autor: janenormanAutor: janenorman

Vadí vám u dlouhých šatů, že jste až moc zahaleni? Pak vsaďte na stylový a sexy rozparek, díky kterému ukážete nejenom létem ošlehaná lýtka, ale také štíhlá stehna. V kolekcích Glamourous najdete tento super model v mnoha barevných variacích za super cenu 780 korun. Šaty hledejte na The hut.

Autor: thehutAutor: thehut

Léto se také nese ve znamení večírků, na kterých rozhodně nemůžete chybět. Zatímco se na velkolepých party většina dam ukáže v odvážných a krátkých modelech, vy pro tentokrát zabodujte s maxi délkou, která je šik například v tomto lososovém provedení s výraznou aplikací v oblasti hrudníku. Šaty z kolekce Jane Norman pořídíte za 2400 korun.

Autor: janenormanAutor: janenorman

Retro styl letí, a to nejenom ten z let šedesátých. Zpět se vrací také móda hippies, která je charakteristická nevšedními kombinacemi, výraznými barvami a především batikou. V kolekcích Jane Norman, které jsou unikátní, najdete také tento super model za cenu 1190 korun.

Autor: janenormanAutor: janenorman

Azurová barva je pro léto více než vhodná, neboť přímo charakterizuje moře a přímořské lokality. Chcete na první letošní dovolené opět zazářit? Pak si nezapomeňte přibalit tento úchvatný model, který vás rozzáří a dodá energii. Šaty jsou k mání opět v kolekci Jane Norman s cenou 890 korun.

Autor: janenormanAutor: janenorman

Chcete zakrýt nějaký ten faldík v oblasti boků, zadečku nebo stehen? Pak ideálně volte model áčkového střihu, který je pro tuto ženskou postavu, jako stvořený. Zajímavý živůtek navíc upoutá pozornost na plnější partie, kterými se jistě můžete chlubit.

Autor: net-a-porterAutor: net-a-porter

Pro ženy, co si maxi délkou šatů nejsou stále stoprocentně jisté, je tu varianta v podobě kratších šatů s průsvitnou sukní, jež sice decentně zahaluje nohy, nicméně nechává volný průchod fantazii. Šaty pořídíte v prodejných Top shop za cenu 1499. Obdobné varianty však najdete také v tally Weijl nebo Mango.

Autor: modclothAutor: modcloth

Článek 7 tipů na maxišaty byl publikován 26. června 2014 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...