Jak kombinovat potisky a vzory, abyste vytvořili stylový outfit

Sponzorované odkazy:

Jak kombinovat potisky a vzory, abyste vytvořili stylový outfit

V obchodech s oblečením jsou plné regály oblečení s nejrůznějšími vzory a potisky. Pokud po takovém zboží pouze pokukujete s tím, že na výraznější vzory nemáte odvahu, nebo třeba jen proto, že jen nevíte, jak je kombinovat, čtete správný článek.

Co se týče výrazných vzorů a potisků, ona opatrnost je zcela právem na místě. Pokud to s potisky a vzory přeženete a vydáte se do ulic v kalhotách s leopardím vzorem, které doplníte topem s květinami, leckdo si bude ťukat na čelo.

Pakliže ale získáte cit jemně vkombinovat vzor do celého outfitu, budete za stylistickou hvězdu. Vzory jsou nejčastěji proužkaté, puntíkaté a kostkované, co se týče potisků, nejčastěji jde o květinové, pro děti se najdou nějaké ty pohádkové motivy. Leopardí vzor je velmi ošemetný, protože dáma, která to s leopardím vzorem příliš přežene, může velmi rychle místo femme fatale vypadat jako velmi laciná společnice. To samé platí i o vzoru hadí kůže. Těchto dvou potisků opravdu pomálu a na menší plochu. O tom, jak kombinovat leopardí vzor jsme na našem webu již psali, snadno článek najdete.

Pokud jste trochu při těle, volte menší vzorek a méně nápadné potisky. Čím větší vzorek, tím spíše má oblečení tendenci vám opticky přidat kilogramy.

Kalhoty s potiskem kombinujte s jednobarevnými topy a halenkami, doplňte je sakem, či blejzrem, který koresponduje s nějakou barvou na potisku.

Naopak, pokud máte vzorovaný top, či blůzku, zvolte jednobarevné sako, cardigan, blejzr a kalhoty či sukni, příliš to pak nepřehánějte ani s botami s výraznými doplňky, jako jsou třeba mašle místo tkaniček. Co se týče dalších doplňků – i kabelka, náramek, či šperky by s výraznými vzory měly být spíše decentní a jednobarevné. U výrazných vzorů a potisků platí totiž léty ověřené pravidlo o tom, že méně je někdy více a u vzorovaného oblečení platí dvojnásob.

Článek Jak kombinovat potisky a vzory, abyste vytvořili stylový outfit byl publikován 25. července 2022 v 08.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...