Co oblékat o vánočních svátcích?

Sponzorované odkazy:

Co oblékat o vánočních svátcích?

Štědrý den již ťuká na dveře a dříve, než se posadíme ke sváteční tabuli, kromě nákupu jídla a úklidu nás také bude čekat výběr vhodného oblečení pro tuto vzácnou příležitost.

A dejte si opravdu záležet, i když se na světě najde spousta rodin, které si otvírají dárky až pětadvacátého prosince ráno v pyžamu, vy se nemusíte inspirovat a může vám to u stromečku slušet.

Zapomeňte na vytahaná a nevyžehlená trička, trenýrky a děravé ponožky – ano, i to je na vánočních fotkách na Facebooku k vidění. Hezky se upravte, to platí pro celou rodinu, tatínek může mít třeba rifle a polo tričko, maminka s dcerou šaty, syn hezký svetr. Nejenže to pěkně vypadá na fotkách a děti se za své zvěčněné vzpomínky jednou nebudou muset stydět, ale sváteční oblečení dodá Štědrému dni tu pravou atmosféru.

Z USA k nám dorazil trend veselých vánočních svetrů – se Santou, soby, či sněhuláky, ty si klidně oblečte na zábavné vánoční focení, ale na Štědrý den byste měli přeci jen zvolit svátečnější garderobu. Tím spíše, pokud vyrážíte k prarodičům a sejde se tam celá široká rodina.

Bláznivé, třpytkaté a sexy oblečení si nechte spíše na Silvestra, co se týče Vánoc, raději sáhněte po klasice – barvy jsou nejoblíbenější červená a zelená, jinak volte spíše tmavší tlumené barvy, pro děti bílou, krémovou, béžovou, šedou. Dámy by měly vynechat síťované punčochy a obléci jednobarevné bez vzorku.

Oblečení by mělo být sváteční, ale také pohodlné, protože rozbalovat vánoční dárky v upnutých šatech, ve kterých se nedá ani pořádně nadechnout, není žádný med.

Doplňky volte vkusné, ať na vánočních fotkách nevypadáte jako od kolotočů, dcerkám udělejte nějaký pěkný účes, který můžete ozvláštnit čelenkou s vánoční tématikou, malým chlapcům zas můžete uvázat roztomilou kravatu s vánoční tématikou.

Jestli si budete krátit čekání na Ježíška odpolední procházkou, všichni se pořádně oblečte, abyste neprochladli a netrávili konec roku s paralenem v posteli.

Článek Co oblékat o vánočních svátcích? byl publikován 21. prosince 2022 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...