Co se bude nosit na jaře?

Sponzorované odkazy:

Co se bude nosit na jaře?

Po několikaletém období bez dikátu v oblasti módy se pomalu svět vrací do zajetých kolejí. Módní návrháři tak přicházejí s novými nápady na trendy pro jaro 2023. V období homeofficů a zákazů, kdy většina z nás trávila nejen volné chvíle, ale i pracovní dobu v mikině a teplákách, se můžeme konečně předvést.

Sledujete-li módní trendy, pak jistě víte, že letos na jaře musí vše svítit a zářit neónovými barvami. Ano bohužel, přesně ty barvy, které ženám z našich končin málokdy lichotí, budou in. Chybí nám k nim opálená pleť, ale i jižanský look, ale tento trend můžete snadno obejít. Neoblékejte si kratičké crop topy v zářivě žluté barvě, ale zajděte si ke kvalitní nehtařce a nechte si udělat alespoň neónové nehtíky. Dáte najevo, že víte, co je trendy, bez toho abyste vypadala jako nedospělý diblík.

Už v minulém roce byly velice oblíbené výstřihy a aplikace, které byly zakryty průsvitnou látkou. Takový trend zajisté není příliš vhodný na obchodní jednání, ale směle můžete v takovém topu vyrazit na odpolední kávu, či večerní rande. Budete sexy, jen mějte na paměti, že hranice mezi vyzývavou ženskostí a vulgární laciností je velmi tenká.

Chcete-li působit žensky, raději se vydejte jiným směrem. K ženám květinové a puntíkaté vzory odnepaměti patří, proto vás potěší, že puntíčky ve stylu pin-up dívenek z amerických reklamních plakátů, jsou zase zpět! Puntíčků není nikdy dost. Není zrovna nutné se do puntíků oblékat od hlavy až k patě, ale drobné puntíčky na topu z vás udělají hvězdu. Stále jsou in roztomilé drobné kabelky ve výrazných barvách. Nebojte se tak jarní ulice rozzářit a kupte si novou velmi barevnou kabelku. Už dávno neplatí, že kabelka musí nutně ladit s obuví, tak se nebojte, že si k nové fuchsiové kabelce budete muset shánět nové lodičky ve stejném odstínu.

Bohužel se do módy vrací i cargo kalhoty a kapsáče. Tento styl je vhodný pro náctileté dívenky, dámy by se tomuto trendu měly vyhnout obloukem, protože absolutně zanikne jejich silueta.

Raději se v obchodech porozhlédněte po šatech a topech s průstřihy, které ukáží kousek vaší holé pokožky, protože i průstřihy a aplikace, jež dají vyniknout pokožce pohlazené jarním sluníčkem, jsou zase zpět!

Foto:

Pixabay.com

https://cz.pinterest.com/…89533660126/

https://cz.pinterest.com/…87439411668/

https://cz.pinterest.com/…32358687286/

https://cz.pinterest.com/…60964134796/

Článek Co se bude nosit na jaře? byl publikován 2. ledna 2023 v 08.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...