Jak vybrat ty správné punčochy?

Sponzorované odkazy:

Jak vybrat ty správné punčochy?

Za chvíli tu máme jaro, a pokud se už nemůžete dočkat, až si vezmete konečně sukni, vydejte se na nákup punčošek, a můžete vyrazit v sukni mnohem dříve.

Punčochy totiž nejsou jen módním doplňkem, ale také funkčním, na to většina dam v dnešní době zapomíná, že díky punčochám jim není zima. Punčochy mohou změnit vzhled celého outfitu, záleží na tom, jaké si vyberete, zda nenápadnou klasiku, vzorované, či výrazné barevné, které upozorní na vaše krásné nohy.

Černé punčochy?

Módní etiketa praví, že by se snad ani neměly nosit. Ovšem ženy na celém světě si je oblékají rády a výrobci se doslova předhánějí v tom, kdo vyrobí originálnější model. Pokud budete vybírat model na předjaří, dejte přednost modelům z hustější tkaniny, či těm zatepleným, nebo dokonce akrylovým. Celočerné punčochy opticky zkracují nohy, tak je nezapomeňte doplnit kozačkami na podpatku.

Pleťové punčochy

Pleťové, či chcete-li „nude“ punčochy vypadají, jako byste je snad ani neměla. V počátcích je dámy využívaly, aby jejich nohy vypadaly o několik odstínů „opálenější“, dodávaly efekt nahých nohou, dámy díky nim mohly protáhnout sezónu nošení sukní. Jen prosím nenoste pleťové punčochy, které jsou lesklé, nejenže nejsou už spoustu let v módě, ale také neskutečně přidávají kilogramy navíc.

Barevné punčocháče

A nakonec tu máme barevné punčošky. Nebojte se jich, ani když vám již není –náct! Dokáží rozveselit i ten nejponurejší outfit a skvěle rozzáří jarní ulice. Pokud chcete i v barevných punčochách působit za dámu, volte na barvu oblečení jinak tlumenější a monochromatickou barvu, ať může barva vašich punčošek doslova zazářit.

Článek Jak vybrat ty správné punčochy? byl publikován 15. února 2023 v 07.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...