Jak vypadat dobře v oblečení i s méně obdařeným hrudníkem

Sponzorované odkazy:

Jak vypadat dobře v oblečení i s méně obdařeným hrudníkem

V dnešní době se na nás valí z obálek časopisů fotografie téměř odhalených žen s obřími ňadry. Velká ňadra dobře prodávají produkty, ovšem přináší také spoustu zdravotních potíží a není s nimi snadný život. Pokud jste v oblasti hrudníku od přírody méně obdařená, nemusíte z toho mít komplexy.

Vždyť menší ňadra mají spoustu výhod. Nejenže vydrží déle pevná a krásná, ale také se nemusíte neustále otravovat s podprsenkami, také vás z nadměrné hmotnosti ňader nebudou bolet záda a krční páteř.

I s menším poprsím si můžete dovolit výstřihy a topy bez ramínek, je jen důležité je správně zvolit a vynést se sebevědomím. Žádný outfit na ženě nevypadá dobře, pokud na ní všichni vidí, že si nevěří, hrbí se a stydí. A je úplně jedno, zda má velká, či malá ňadra.

Pomocí oblečení velice snadno vytvoříte iluzi objemnějšího poprsí, než ve skutečnosti máte. Základem je samozřejmě dobře padnoucí podprsenka, která zdůrazní krásný tvar vašich ňader a lehce je pozvedne. Pokud se svých ňader máte opravdu „mindrák“, klidně zvolte push-up podprsenku s vycpávkami.

I doplňky mohou pomoci s iluzí většího poprsí, noste masivní náhrdelníky, které končí v oblasti nad poprsím. Oblečení, které dodá objem má například žabičkový výstřih, volánky a krajky v oblasti prsou. Není na škodu koupit halenku, která má v oblasti ňader náprsní kapsy.

Stejně jako u všeho také platí, že světlé barvy opticky zvětšují, tmavé zmenšují. Proto volte topy ve světlých barvách – bílé, smetanové, krémové, pudrově růžové.

Vodorovné proužky v oblasti hrudníku vám opticky přidají také pár centimetrů navíc. Stejně jako volánky a řasení. Velký efekt má také správně zvolený výstřih. Vynechejte hluboké výstřihy do V. Raději zvolte šaty s řasením a tzv. vodou, lodičkové, kulaté a asymetrické výstřihy.

Foto: Pixabay.com https://cz.pinterest.com/…24921832228/ https://cz.pinterest.com/…07180573583/ https://cz.pinterest.com/…56715651039/

Článek Jak vypadat dobře v oblečení i s méně obdařeným hrudníkem byl publikován 8. března 2023 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...