Sukně nemusíte odkládat ani když je chladno

Sponzorované odkazy:

Sukně nemusíte odkládat ani když je chladno

Čím více se blíží astronomický podzim, tím chladněji po ránu máme. Feminní typy žen se jen nerady vzdávají sukní, protože se v kalhotách necítí dobře. A víte co? Však nemusí. Jen je třeba se k sukním trochu více obléknout, zvolit správný materiál a použít třeba punčošky. U pánů tím stoupnete na ceně!

Dříve, v dobách kdy ženám nic kromě nošení sukní i ve sněhu nezbývalo, řešily potíže s chladem sukněmi dlouhými až na zem a několika spodničkami. K tomuto trendu se nemusíte vracet. I když sukně v dlouhém střihu umí být zatraceně sexy, když je umíte správně nosit. Je ovšem potíž, že ne každé postavě sukně až ke kotníkům sluší.

Chcete-li raději sukni kratší, zvolte takovou, která vás zahřeje. Ze směsového materiálu, fleesu či vlny. I některá moderní vlákna umí „zahřát“ i když je látka tenoučká, takže si na své přijdou všichni. Ostatně i na podzim tolik oblíbené kožené sukně mají co se týče tepelného komfortu co nabídnout.

S čím kombinovat sukně na podzim?

Osvědčenou klasikou je sukně v kombinaci s halenkou, kterou můžete klasicky zastrčit v pase do sukně, či dle nejnovějších trendů nechat jeden cíp zastrčený a jeden nechte rebelsky viset přes sukni. Záleží také na střihu sukně, do pouzdrové sukně s vysokým pasem raději halenky, trika, či roláky způsobně zakasejte, abyste zvýraznila siluetu štíhlého pasu.

Na podzim si pohrajte s barvami

Co takhle se letos začít oblékat do monochromatického looku? A ne, neznamená to, že budete chodit oblečena do černé od hlavy až k patě. Dejte přednost světlejším a zářivějším barvám, co třeba hnědá, kávová, či vyloženě podzimní hořčicová barva? Ženy s dostatečným sebevědomím mohou zvolit červenou barvu.

Jaké boty se nosí k sukním na podzim?

Určitě kozačky, ať už vysoké nad kolena, či klasické kotníčkové – bez nich se na podzim neobejdete. Díky kozačkám vám nebude na podzim zima, zkuste letos nějaké barevnější – třeba bordó, či karamelovou hnědou. Boty by se měly stylem, ale i barvou, hodit ke zbytku outfitu.

Oversized

Oversized oblečení se stále drží na vrcholu oblíbenosti – pro některé BOHUŽEL. Loni byly v kurzu plisované sukně z lesklé látky a huňaté svetry v oversized střihu přepásané osmdesátkovými širokými pásky. Letos to asi nebude jinak. Jedná se o pohodlné oblečení do zaměstnání, ale i na volný čas. Sice nenadchne, ani neurazí a v našich ulicích je to taková „podzimní uniforma“.

Článek Sukně nemusíte odkládat ani když je chladno byl publikován 25. září 2023 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...