Kabátky a bundičky na podzimní procházky

Sponzorované odkazy:

Kabátky a bundičky na podzimní procházky

Krásný barevný podzim nás přímo láká na procházky a výlety. Víte, co si obléci na podzim, aby vám nebylo chladno, až budete pozorovat krásně nabarvenou přírodu? Tolik barev nemá na své paletě ani ten nejlepší malíř.

S příchodem podzimu většina žen intuitivně odkládá světlé kousky a začnou volit tlumenější PODZIMNÍ odstíny. Od béžové, okrové, přes hořčicovou, červenou, burgundi, až po nejrůznější odstíny hnědé. To vše je na podzim k vidění a je to dobře. Tyto odstíny sluší opravdu všem, pokud se vybere správný podtón, jež bude ladit s barvou vaší pleti a obecně s vaším barevným typem. Letos je nejoblíbenější barvou právě zmíněná burgundi barva, tak až si vyrazíte pro novou bundičku, zkuste se poohlédnout po této barvičce.

Letos se nosí všechny délky – od sak a blejzrů, po trenčkoty, na zimu se očekává návrat kabátů dlouhých až na zem. Jednoduše si tak kupte kabát či bundičku, které nejlépe podtrhnou křivky vaší postavy. Plánujete-li na podzim nějaký výlet na hory, či trek, určitě se vám bude hodit i softshellový kabátek, který kromě toho, že vypadá dobře, dokáže udržet vaše tělo i v náročnějších horských podmínkách, skvěle ochrání nejen před větrem, ale zvolíte-li model s dostatečným vodním sloupcem, nebude vám ani vadit, až začne pršet.

O tom, jaké jsou letos v módě blejzry jsme si psali nedávno – to snadno na našem blogu dohledáte. Takže k blejzrům pouze okrajově, letos jsou top ty, které mají dvě řady knoflíků.

Trenčkoty nás provází podzimním obdobím již několik desítek let a stále jsou nejoblíbenějším kouskem všech dam. Nejčastěji jsou k vidění v černém, béžovém a červeném provedení, zkuste letos zaexperimentovat alespoň s barvou, ať na ulici vyniknete. Třeba nějaká hřejivější červená barva dokáže rozzářit nejen váš outfit, ale celý den. Budete se cítit sebejistě a budete přitahovat obdivné pohledy kolemjdoucích.

Samozřejmě i letos narazíte na tzv. bomber bundy, ale i bundy ve stylu crop top. Samozřejmě i s nimi lze vytvořit „koukatelný“ look, ale přimlouvám se za to, abyste tyto trendy nechala mladším, přeci jen, je-li vám přes čtyřicet, v těchto bundách budete vypadat jako diblík, který odmítá stárnout.

Článek Kabátky a bundičky na podzimní procházky byl publikován 23. října 2023 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...