Co nesmí ve vašem šatníku letos na jaře chybět?

Sponzorované odkazy:

Co nesmí ve vašem šatníku letos na jaře chybět?

Přemýšlíte, že se vydáte do obchodu a koupíte si něco jarně nového? My vám v našem článku nabídneme inspiraci na nové kousky do vaší skříně, které se na jaro vyloženě hodí. Navíc se dají kombinovat na milión způsobů a dokáží povznést vaše starší kousky na nový outfit. Které to jsou?

Dříve, než se vydáte bezhlavě nakupovat, protřiďte šatník – nepadnoucí a obnošené kousky musí nekompromisně pryč. Ty, které si necháte, si řádně prohlédněte, ať víte, co již doma máte, které barvy se nejčastěji objevují, ať si zbytečně nepořídíte oblečení podobné tomu, které již vlastníte. Sice se říká, že basic kousků není nikdy dost, ale opravdu nepotřebujete deset bílých triček. Však si rozumíme…

Oblečení a doplňky kupujte takové, které dají vyniknout vaší postavě a osobnosti. Nikdy nekupujte ve slevě nic, co byste si nepořídila za plnou cenu, jenom proto, že je to laciné. Povím vám tajemství, stejně to nebudete nosit.

A které kousky si zaručeně letos pořídit?

Hedvábný šátek – na ten při své cestě do obchodu rozhodně nezapomeňte. Jsou letos velice oblíbené. Kdo jej ve svém šatníku nemá, jako by nebyl. Stačí se podívat na fotky zahraničních celebrit. Nemáte-li na pořízení kvalitního hedvábného šátku finance, vydejte se do lepšího second handu v okolí – jistě se tam někde v košíku, či na věšáčku takový poklad ukrývá – jen pozor při jeho praní – hedvábí je velice citlivý materiál.

Inspirujte se pastelkami

Vydejte se do ulic a oblečte si klasické jarní pastelové barvy. Kdy jindy je nosit, než teď! Uberou vám roky, rozzáří obličej, ale i úsměv na tváři kolemjdoucích. A vůbec není pravda, že přidávají kilogramy navíc. Stačí vědět, jak pastelové barvy správně kombinovat.

Nové roční období? Nesmí chybět nová kabelka!

Na jaře si zasloužíte novou kabelku. Za to, že jste přežila zimu a všechny ty stresy, které se během Vánoc ženám nakládají na žebra. Nemusíte si nutně kupovat kabelku, která stojí více, než rodinné SUV. Poohlédněte se v okolí, zda se tam nenachází dílnička, ve které se vyrábí ručně vyráběné kabelky z pravé kůže. Podpoříte místního řemeslníka a budete mít originální kousek, který vám vydrží věky. Osobně mám skvělou zkušenost s výrobky od Kubát kůže. Dokonce na některé výrobky poskytují doživotní záruku a doplňky vám zdarma opraví.

Jarní bundička je skvělý přítel každé ženy

Rozhodně by vám neměla chybět džínová bundička, kožený křivák, pohodlný blejzr, či tenký trenčkot. Záleží na vašem stylu, zda jste spíš elegantní, či sportovní typ, ale bez jarní bundičky žádný outfit nebude dokonalý.

Foto: cz.pinterest.com/pin/178­103360253288751/,

cz.pinterest.com/pin/536­280268139526802/,

cz.pinterest.com/pin/222­224562853780957/.

Článek Co nesmí ve vašem šatníku letos na jaře chybět? byl publikován 20. května 2024 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...