5 stylových outfitů do slunečného počasí

Tagy:  oblečení, dámské oblečení, móda, nakupování, model, trendy, eshop, jaro

Sponzorované odkazy:

5 stylových outfitů do slunečného počasí

Květen je měsícem plným sluníčka, krásné blankytné oblohy a proto by byla neuvěřitelná škoda, zahalovat se do tmavých barev a neforemných kabátů. Ožijte si období, kdy si můžete dovolit odhalenější kousky, výraznější barvy a lehké materiály, jež jsou příjemné již od pohledu. A že nevíte, co byste si oblékli, aby byl váš outfit jednoduše dokonalý a bez chybičky? Pak se nechte inspirovat nejnovějšími trendy.

Pokud trendy sledujete a je vám móda blízká, pak jste si jistě stihli všimnout, že se v obchodech objevují streetové kousky s vtipnými potisky a logy. Často se jedná o pohádkové postavičky, animované příšerky, ale také o bizarní kousky jako jsou kreslené hranolky nebo mluvící hot dog. Tyto kousky mají rozhodně něco do sebe a pokud k nim obléknete ležérní kousky a pohodlnou obuv, budete vypadat senzačně. Co takhle vyzkoušet bundu nebo košili s potisky a výrazné tenisky, například v zelené barvě?

Autor: MADA-MALUREANUAutor: MADA-MALUREANU

Hitem letošního jara jsou opět výrazné barvy a jednou z nich je také oranžová. Ta se v buticích a na molech objevovala již na podzim a v zimě, ale přeci jen v trochu zemitějším odstínu, který byl pro pošmourné počasí ideální. Na jaře je ale škoda sáhnout po okrové barvě a naopak si oblečte syté modely, které vám dodají energii a chuť do života. K oranžové se hodí přírodní barvy, ale také černá anebo jiné pastelové kombinace.

Autor: SIMONA-ALTOBELLIAutor: SIMONA-ALTOBELLI

Džínovina je materiál, který ve vašem šatníku samozřejmě nesmí chybět a obzvláště ne na jaře. Místo tmavých barev se však zaměřte na světlejší či vyšisovaný denim, který dodá oblečení styl a šmrnc. Skvělou volbou jsou džínové bundě také vyšší úzké kalhoty, kratší cropp top a nezapomeňte na stylové tenisky, které mohou být výrazným prvek celého looku. Vyzkoušejte například značku New Balance, která je pro koupi tenisek ideální variantou.

Autor: NEDIAMAutor: NEDIAM

Abyste si jarní šatník nezaplnili pouze streetovými a volnočasovými kousky, máme pro vás také skvělý tip na elegantní model, ve kterém budete za hvězdu nejenom v práci, ale také na romantické schůzce nebo na odpoledním posezení s klienty. Šaty áčkového střihu jsou skvělé pro každý tip postavy a květinový vzor je trefou do černého. Lodičky v barvě která se objevuje na látce šatů a naopak neutrální kabelka outfitu dodají třešničku na dortu.

Autor: JULIEANNBB13Autor: JULIEANNBB13

Zapomenout byste letošní jarní sezónu neměli ani na kanárkově žlutou barvu, která hraje prim a sluší jak blondýnkám, tak brunetkám a dokonce zrzkám. Jednoduché šaty ve výrazné barvě a doplňky v nude odstínu jsou skvělou volbou pro běžný den a rozhodně v tomto kompletu neurazíte ani v práci.

Autor: ELENEKHURTSILAVAAutor: ELENEKHURTSILAVA

Článek 5 stylových outfitů do slunečného počasí byl publikován 1. května 2016 v 17.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...