Stydíte se v plavkách? Zachrání vás pareo!

Sponzorované odkazy:

Stydíte se v plavkách? Zachrání vás pareo!

Po pandemickém roce, plném zákazů se pomalu život vrací do normálu. Někomu z nás bohužel zůstaly špíčky navíc a léto už je na dohled. Jestli se vám ještě nepovedlo vyrýsovat tělo do plavek a chystáte se na dovolenou, pořiďte si pareo, které vám pomůže schovat problémové partie. Navíc vypadá velmi vkusně, když si zajdete na občerstvení.

Pareo zamaskuje nedostatkyPareo zamaskuje nedostatky

Pareo je inspirováno tradičním sarongem a je nejčastěji vyrobeno z velmi lehkých, až průhledných látek. Je jen na vás, zda zvolíte letně barevné, či takové, které vám bude ladit s plavkami a žabkami. Některá parea mají místo obroubeného lemu nejrůznější střapce a třásně a jsou díky tomu i velmi zajímavým kouskem do šatníku.

PareoPareo

Jak pareo zavázat

Také si připadáte hloupě, když se snažíte neuměle omotat pareo kolem těla a cítíte se jako nepovedený párek v rohlíku? Máme pro vás pár tipů, jak si pareo uvázat tak, aby vypadalo vkusně.

Mezi oblíbené způsoby nošení parea patří:

  • S páskem pro zvýraznění pasu.
  • Uvázané jako šaty s přehozenou džínovou bundičkou – ideální na zmrzlinu.
  • Nezbývá vám čisté oblečení na dovolené? Zkombinujte pareo a legíny.
  • S tílkem místo sukně.

Jak pareo uvázat?

Inspirujte se kimonem. Vypadá to velmi stylově. Stačí, když vezmete krátké konce na každé straně parea a svážete dohromady, udělá to kimonové rukávy.

Jak uvázat pareoJak uvázat pareo

Jednoduše

Umístěte střed parea na záda a držte oba konce v ruce, překřižte je na hrudi a zavažte za krkem. Když zavážete i spodní cípy kolem pasu, vyrobíte si zajímavý top. Pokud necháte spodní části volně viset, máte krásné a vzdušné šatičky.

S páskem

Když k pareu přidáte pásek, zvýrazníte si siluetu. Pokud máte plavky bez ramínek, stačí vrchní díl vkusně zakasat za vršek podprsenky, přepásat páskem a šaty bez ramínek jsou na světě. Doplňte bolerkem, džínovou bundičkou, propínacím kardiganem a můžete vyrazit na procházku po městě.

Nebojte se experimentovatNebojte se experimentovat

Top (šaty) s jedním ramínkem

Vzpomeňte si na** antické bohyně**. Zavažte si dva cípy přes rameno a zbývající zastrčte, ať nekazí siluetu, získáte rázem tílko, či šaty s jedním ramínkem.

Jako sukně

Zkuste improvizovat a různě překládat pareo, abyste si vyrobily sukýnku, která má ideální a lichotivou délku pro vaše tělo. Fantazii se meze nekladou, můžete ji mít zavázanou ve středu těla, na boku, či vzadu.

Foto: Flickr.com, Pixabay.com, Pinterest.com

Článek Stydíte se v plavkách? Zachrání vás pareo! byl publikován 2. června 2021 v 09.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...