Stuhy oživí vaše oblečení

Tagy:  stuhy, mašle, 50.léta, doplňky, žlutá barva, barvy

Sponzorované odkazy:

Stuhy oživí vaše oblečení

Stuhy nepředstavují pouze ozdoby vlasů, klobouků nebo dárkových krabic, ale také překrásný a trendy doplněk vašeho oblečení.
Po celém světe se v této sezóně návrháři vracejí do padesátých let, kdy byly stuhy na prvním místě ve světě módy. Stuhy plné barev, tvarů, ozdobných prvků a doplňků. Ženy se v té době nebály experimentovat a užívat si života, proto se také odvažte a obohaťte svůj šatník barevnými stuhami.

Barevné stuhy

Žlutá barva je veselá, slunečná a regenerující. Patří mezi první barvy, kterou rozeznávají novorozenci. Žlutá je jako slunce, které září na obloze, přináší teplo a radost do našeho života. U našich dávných předků symbolizovala tato barva příchod jara. Během války nosily ženy hlavně žluté stuhy jako znamená naděje pro jim drahé osoby. Proč tedy tuto barvu nenosit i letošní rok? Žluté stuhy se hodí nejen ke klasické bílé a černé barvě, ale také k zelenkavé, červené, tmavě modré, ba dokonce i k růžové.
Jestliže dáváte přednost klasice, nebojte se i méně výrazných stuh – černých, bilých, růžových, modrých, zelenkavých apod.
Dnešní svět je spíše hektický, a proto má málokterá žena čas na to, aby trávila hodiny nad výběrem vhodných šatů pro každou příležitost. Lepší je zakoupit si pár univerzálních kousků oblečení, které můžete v rychlosti různě kombinovat a svůj look měnit pouze vhodnými doplňky.

Vhodné doplňky

Nejlepším doplňkem mohou být různé stuhy a mašle. Prolistujte si časopisy, magazíny nebo internetové stránky s módou a bezpochyby na takové doplňky narazíte. Mašle a stuhy se staly oblíbenými již v padesátých letech a své uplatnění našly i v tomto století.
Stuhy z hedvábí nebo atlasu jsou velmi ženské a sladké. Takovou stuhou můžete nahradit zavírání vašeho náhrdelníku, nebo jí zavázat kožešinový límec, který je právě v kurzu.
Velmi romanticky a nesmírně sexy vypadá stuha ovázaná kolem ruky jako náramek. Lze ji ještě zvýraznit např. vhodnou a netradiční broží a vznikne velmi nápaditý a neobvyklý šperk.
Pokud se stane, že vám ve vašem šatníku bude chybět pásek u kalhot nebo sukně, použijte širší stuhu. Krásně se vám tím zvýrazní pas a budete nesmírně IN.

Mašle

Potřebujete-li oživit váš pracovní kostýmek, nebojte se vyzkoušet stuhu nebo mašli. Stejně jako kterýkoliv jiný šperk, i ony dodávají oblečení na ženskosti.
Mašli lze uvázat ze stuhy, hedvábné šály i šátku, ozdobit si s ní můžete kromě klasického oblečení i vaší kabelku nebo si jí jen ovázat kolem krku. Zajímavé na mašlích je, jak svým umístěním dokážou změnit váš celkový vzhled. Pokud si malši uvážete na šaty, budete působit rozverně. Rozhodnete-li se pro mašli uvázanou místo pásku, pak se jistě nemusíte obávat o svůj elegantní ženský vzhled. S mašlí na sukni vám málokterý můž odolá a mašle umístěné v detailech o vás prozradí, že máte ráda roztomilé věci.

Článek Stuhy oživí vaše oblečení byl publikován 13. února 2010 v 07.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...