Chirurgická ocel je nad zlato

Tagy:  chirurgická ocel, šperky, piercing, řetízek, náramek, přívěsek, prsten, Swarovski, křišťál

Chirurgická ocel je nad zlato

Komerční sdělení

Šperky jdou s dobou a výběr mezi nimi je stále širší. Kvalitní šperky nám budou dlouho spolehlivě sloužit a přinesou mnoho radosti. Proto je dobré vybírat mezi osvědčenými materiály, mezi kterými svými skvělými vlastnostmi vyniká chirurgická ocel.

Potěšte sebe i své blízké

Šperky potěší každou ženu a neméně pak i muže. Ať už obdarováváme sebe či blízké, šperky nám zůstanou po dlouhou dobu a neustále nám budou dárce připomínat. Chirurgická ocel jako materiál se skvěle hodí na dámské i pánské šperky. Dámy obvykle mívají vždy větší výběr ale pánové s širokým sortimentem doplňků z chirurgické oceli zkrátka také nepřijdou. Mohou vybírat mezi prsteny, různě řešenými náramky a řetízky.

Proč právě chirurgická ocel?

Chirurgická ocel přišla ke své popularitě poměrně rychle a to díky svým skvělým vlastnostem. Módní doplňky z chirurgické oceli jsou oblíbené díky své dlouhé životnosti a trvalému vzhledu, díky čemuž si krásy šperků z tohoto materiálu budeme užívat skutečně po dlouhá léta. Dalším pozitivem je bezproblémové čištění šperků a také zdravotní nezávadnost. Chirurgická ocel je antialergení a nevyvolává tak žádné nepříjemné reakce, navíc vyniká pevností a odolností.

Ozdoby, které si zamilujete

Chirurgická ocel se používá k výrobě kvalitních šperků a velmi často bývá kombinována s jinými materiály či je osázená broušenými kameny. Tak tomu je velice často u náušnic a přívěsků, které se na své nositelce překrásně třpytí. Takové šperky se hodí pro každou příležitost a jsou velice univerzální. Různá intenzita zdobení nám umožní vybrat si mezi více či méně výraznými doplňky čistě podle toho, co nám vyhovuje. Velké barevné broušené kameny upoutají pozornost, drobné bílé jsou decentní a elegantní. Chirurgická ocel v kombinaci s křišťálem Swarovski nemá chybu. A právě takové jsou náušnice Swarovski.

Piercing – šperk tak trochu jinak

Hovoříme-li o špercích, nelze opomenout také piercing, který zdobí tělo trochu netradičně. Piercing do pupíku je stále velmi aktuální záležitostí a skvělým způsobem, jak se ozdobit a odlišit. Chirurgická ocel se pro piercing pro své antialergení vlastnosti skvěle hodí. Spolupráce se Swarovski navíc opět zaručí nádherný moderní design a nápadité provedení každého šperku.

Článek Chirurgická ocel je nad zlato byl publikován 10. února 2010 v 14.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...