Háček na kabelku

Tagy:  háček na kabelku, novinka, luxusní doplněk

Sponzorované odkazy:

Háček na kabelku

Představím Vám malinkatého, přesto nevýslovně užitečného pomocníka. Jeho užitečné vlastnosti oceníte kdykoliv a kdekoliv a navíc je velmi krásný. Co to je? Háček na kabelku.

Znáte to, sedíte s kamarádkou v kavárně, popíjíte svoji oblíbenou kávu a chcete si v klidu povídat. Brání Vám v tom kabelka a věčná myšlenka kam s ní nebo dokonce i strach, že Vám jí někdo ukradne z opěradla židle. Na klíně je do opravdu nepohodlné. A položit jí na zem do špíny? To v žádném případě.

Pořiďte si háček na kabelku. S jeho pomocí můžete mít kabelku pořád na očích a neušpiní se Vám. Je to elegantní a praktické řešení kam s kabelkou. Ať už se rozhodnete navštívit restauraci, bar nebo kavárnu nezapomeňte si vzít tento trendy doplněk. Službu, kterou vykoná bude k nezaplacení.

Použití

A teď vás určitě zajímá, jak to vlastně funguje. Je to velmi jednoduché. Složené ramínko, obtočené kolem broušeného kamene nebo jiného zajímavého obrázku jednoduše rozložte a ozdobnou část pootočte o 90 stupňů, tak aby vznikl háček. Ozdobnou část položte na plochu stolu a na háček zavěste kabelku. Spodní část je vybavena protiskluzovým polštářkem, který zabrání sklouznutí se stolu. Na háček můžete zavěsit až 10 kg. Víc snad v kabelce nikdo ani nenosí.

Háček na kabelku jako dárek

Nevíte co dát vašim známým k narozeninám, svátku nebo k Vánocům? Překvapte se stylovým dárkem, který je nejen krásný, ale i praktický. Věřte mi, tato maličkost potěší každého. Háček je většinou prodáván v krásné krabičce nebo v semišovém sáčku. Další výhodou je také to, že ho nemá zatím každý. To znamená, že dotyčný na sebe upoutá pozornost a bude bezpochyby IN. Dokonce si můžete nechat udělat háček na kabelku s vlastním logem a obdarovat jím své klienty nebo zákazník.

Vyberte si ten pravý pro vás

Deluxe

Jedná se o háček na kabelku stříbrné barvy zdobený velkým barevným sklíčkem. Kolem dokola jsou zdobené třpytivé kamínky.

Deluxe s růžíDeluxe s růžíDeluxe modrýDeluxe modrýDeluxe červenýDeluxe červený

Elegant

Je to luxusnější varianta předcházející řady. Kámen je elegantně broušen a držák je také podstatně větší.

Elegant růžovýElegant růžovýElegant zelenýElegant zelenýElegant modrýElegant modrý

Glamour

Třpytící se mušlovina se spoustou motivů ukrytá pod sklíčkem vám přinese zaručený obdiv.

Glamour labuťGlamour labuťGlamour motýliGlamour motýliGlamour paloukGlamour palouk

Luxury

Nejluxusnější řada nádherně broušených sklíček na háčku je zárukou elegance.

Luxury fialovýLuxury fialovýLuxury modrýLuxury modrýLuxury růžovýLuxury růžový

Článek Háček na kabelku byl publikován 20. června 2010 v 21.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...