Negližé a pyžamo: co si vyberete vy?

Tagy:  negližé, pyžamo, pyžámko, košilka, noční košile, spánek

Negližé a pyžamo: co si vyberete vy?

Každý si dá jistě rád záležet na tom, jak vypadá, jde-li se zúčastnit večírku, kulturní akce nebo obyčejného posezení s přáteli. Když víme že dobře vypadáme, cítíme se daleko lépe. S odložením šatů a ulehnutím do postele však nemusíme vypadat o nic hůř. I oblečení, ve kterém spíme může mít styl a reprezentovat. Navíc se nám v něm bude skvěle usínat!

Noční košile a negližé

Dámské noční prádlo prošlo velkou revolucí a stejně jako všechno oblečení se řídí také nejnovějšími modními trendy. Obecně lze říct, že délky nočních košilek se neustále zkracují a čím dál více odhalují nahou kůži. V dřívějších dobách, kdy noční košile vypadaly naprosto odlišně od těch dnešních, by takové odhalování těla bylo neslýchanou záležitostí. Dnes je velmi moderní negližé, které skvěle sedí a vypadá sexy.

Negližé vyrábí mnoho různých firem, mnohdy speciálně zaměřených na dámské spodní a noční prádlo. Jednotlivé kusy tak bývají velmi propracované a díky kvalitě materiálu se v nich i fantasticky cítíme. Oblíbeným materiálem je hedvábí či satén, který v letních večerech velice příjemně chladí.

Negližé v pastelových barvách nemá chybu, autor: OTTONegližé v pastelových barvách nemá chybu, autor: OTTO

Noční košile obecně jsou oblíbeným oblečením do postele žen, v minulosti i převážné většiny mužů. Noční košile dosahují různých délek a přirozeně jsou dostupné v různých střizích a vyrobené z různých materiálů. Mnoho lidí dává přednost přírodní bavlně, která dobře saje pot a příjemně se nosí.

Pyžamo

Pyžamo se oproti noční košili skládá ze dvou částí, ale nenechte se zmýlit, nemusí se vždy jednat o vytahané flanelové tepláky s košilí. I pyžamo může vypadat pěkně a vkusně. Spodní část pyžama mohou tvořit tepláky, ale také upnuté tříčtvrteční kalhoty či sexy mini kraťasy. Opravdu je z čeho si vybírat a možná mnohé překvapí, jak stylově pyžamo může vypadat. Vršek pyžama může mít dlouhé či krátké rukávy a nebo se jedná o tílko na úzkých ramínkách. Střih pyžam je velmi různorodý a zrovna tak jeho materiály, barvy a potisky. Veselá pyžama s vtipnými obrázky zaujmou děti, se saténovým jednobarevným se nedá udělat chyba. Klasickým materiálem je opět bavlna, která bývá jakožto materiál pyžama dost oblíbená.

Pohodlné a stylové pyžamo, autor: OTTOPohodlné a stylové pyžamo, autor: OTTO

Článek Negližé a pyžamo: co si vyberete vy? byl publikován 10. dubna 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...