Deštník může být i módním doplňkem

Tagy:  deštník, módní doplněk, barvy

Sponzorované odkazy:

Deštník může být i módním doplňkem

Spojovat krásu a užitečnost nemusí být vždy jednoduché, výsledek ale může stát za to. Například u obyčejných deštníků… Kdo by před několika lety řekl, že deštník může být skutečně krásný a může dělat radost? Kdo by v deštníku viděl potenciální módní doplněk?

Nechtějte jen obyčejné věci

Proč chtít obyčejné věci, když můžete mít takové, které vám udělají radost? Právě deštník je jedním z případů, kdy si můžeme sami vybrat, zda budeme mít obyčejný tmavý deštník podporující moc sychrava, nebo jestli se před nevlídným počasím schováme pod jiný, veselý.

Hledejte ten pravý

V dnešní době není problém sehnat takový deštník, který perfektně užijeme také coby módní doplněk. Určitě se vyplatí podívat nejen do kamenných obchodů, ale především zabrousit na internet. Tam nalezneme spoustu obchodů jak s běžným zbožím, tak s výrobky z malých ateliérů či zcela originálními výrobky.

Zpříjemněte si den motýly

Hlavně v drobnějších obchodech jsou k dostání téměř pohádkové deštníky s motivy vážek, motýlů či jiných krásných výtvorů přírody. Tyto motivy rozveselí i ten nejsychravější den.

Vážky tón v tónu od ArtistGiftsVážky tón v tónu od ArtistGifts

Pestré barvy zvednou náladu

Dalším zaručeným lékem na náladu zkaženou počasím jsou pestrobarevné deštníky, vyvedené v těch nejzářivějších barvách, případně i s veselými vzory. Nejspolehlivějšími barvami jsou žlutá, oranžová, tyrkysová či růžová. Takové deštníky se dají někdy pořídit i v úplně obyčejných krámech, určitě ale nic nezkazíme, „zajdeme-li“ do internetových obchůdků.

Slunečnice a další zástupkyně rostlinné říše

Plocha deštníku je jako stvořená pro ztvárnění pravidelných přírodních tvarů. Mezi ty nejkrásnější patří květy. Ty jsou navíc pestrobarevné, takže opět výrazně zvedají náladu. Stačí si vybrat, jakou květinu máte nejraději. Co říkáte třeba slunečnici, růži či kopretině?

Se slunečnicí do deště od ArtistGiftsSe slunečnicí do deště od ArtistGifts

Cestujete rádi?

Pokud patříte mezi vášnivé cestovatele, můžete si vybrat takový deštník, který vám bude každý sychravý den připomínat radostné zážitky z cest. Není to krása, zpříjemňovat si takový den pohledem na Eiffelovu věž či Big Ben?

Eiffelovka od ArtistGiftsEiffelovka od ArtistGifts

Stylově s transparentním deštníkem

Pokud máte pocit, že tvary, vzory a barvy jsou na vás moc a raději bystě něco jednoduššího a stoprocentně kombinovatelného, můžete sáhnout po transparentním deštníku. Transparentní bezbarvá varianta je zcela univerzální. Volit můžeme ale také efektnější verzi – transparentní deštník barevně tónovaný či vzorovaný.

Transparentní deštník od target.comTransparentní deštník od target.com

Článek Deštník může být i módním doplňkem byl publikován 2. května 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (4).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...