5 tipů na stylové deštníky

Tagy:  doplňky, oblečení, móda, nakupování, trendy, obchody, e-shop

Sponzorované odkazy:

5 tipů na stylové deštníky

Jistě každý z nás alespoň někdy zažil ten velmi nepříjemný pocit, kdy vás přepadne déšť a vy se nemůžete schovat anebo, co hůř, vlastníte deštník, za který se stydíte a proto raději zvolíte volbu zmoknutí, které je v danou chvíli méně zahanbující. Deštník není pouze nutností, kterou musíte nosit v kabelce, může se stát i stylovým módním doplňkem, který se bude dokonale hodit k outfitu a bude s vámi ladit do posledního puntíku.

Skládací deštníky jsou samozřejmě velmi praktické, neboť je snadno uložíte do každé kabelky, často i do větší kapsy, nicméně o jejich účelnosti lze polemizovat. Tato praktická varianta deštníku je stabilní a kromě toho, že nehrozí zmoknutí a poničení oděvu nebo dokonce účesu, můžete se spolehnout, že vám, díky průhledné části, umožní vidět skvěle na cestu, a to za každých okolností. Deštník můžete zakoupit na e-shopu BLOOMINGDALES.COM za 1 100 korun.

Autor: BLOOMINGDALES.COMAutor: BLOOMINGDALES.COM

Jakmile vás přepadne déšť, pravděpodobně vám nebude příliš do smíchu, ba naopak vám tato nemilá událost nejspíš pěkně zkazí náladu. Není proto nic lepšího, než si pořídit vtipný deštník, který se nešvarům počasí dokáže vysmát. Skvělou volbou je například tento model z jarní kolekce značky Burberry, který je navíc luxusním doplňkem. Pořídit jej můžete na e-shopu NEIMANMARCUS.COM za 5 999 korun.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Hitem letošního jara a léta jsou samozřejmě opět květy a vše, co s nimi úzce souvisí. Květiny byste proto rozhodně měli mít celou sezónu a jídelním stole nebo v obývacím pokoji, kromě toho se bez nich ale neobejdete ani v šatníku. Nechte vaše outfity rozkvést i v době nečasu a zimy a obstarejte si veselý květovaný deštník, na který je radost pohledět. Jeho cena je na e-shopu JOHNLEWIS.COM 999 korun.

Autor: JOHNLEWIS.COMAutor: JOHNLEWIS.COM

Nepatříte zrovna k milovníkům zamračené oblohy ani dešťových přeháněk? Pak se buď budete muset smířit s tím, že v našich končinách bohužel velmi často prší nebo si můžete koupit takový deštník, díky kterému budete mít pocit, že je nad vaší hlavou stále jasno a blankytně modro. Tento model značky MoMA Sky, který koupíte na e-shopu CASA.COM za 1 100, to směle dokáže.

Autor: CASA.COMAutor: CASA.COM

Denně se do zaměstnání musíte oblékat formálně, málo kdy máte možnost vystoupit ze svého nepohodlí a jednoduše si vzít to, co byste zrovna chtěli? Pak nastal ideální čas pořídit si vtipný deštník s komixovými postavičkami, který vás rázem vrátí do dětských let a připomene, že si můžete dovolit, čas od času, ztratit svoji dospělost. Tento deštník koupíte na e-shopu MOSCHINO.COM za 3 390 korun.

Autor: MOSCHINO.COMAutor: MOSCHINO.COM

Článek 5 tipů na stylové deštníky byl publikován 16. června 2015 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...