Svatební doplňky pro krásnou nevěstu

Tagy:  svatba, svatební šaty, svatební korunky, svatební doplňky, svatební účes, svatební kabelky, svatební punčochy, svatební podvazky, svatební deštník, svatební závoj, svatební bižuterie, ozdoby, doplňky, bižuterie, šperky, svatební košíčky, rukavičky

Sponzorované odkazy:

Články v sérii

  1. Svatební doplňky pro krásnou nevěstu
  2. Svatební účesy – který je ten pravý?
  3. Svatební boty pro krásnou nevěstu
  4. Svatební šaty ve stylu mořské pany
  5. Svatební spodní prádlo
Svatební doplňky pro krásnou nevěstu

Toužíte alespoň jednou v životě zažít, jaké je to být princeznou? Obléct si romantické šaty a představovat si, jaké by to bylo, kdyby pro vás přijel princ na bílém koni a odvedl si vás? Že je to kýč? No a co.Těžko najdete lepší příležitost, než si obléct krásné romantické svatební šaty a ozdobit se nepřeberným množstvím doplňků. Dámy, které „to mají už dávno za sebou“ vám mohou jen závidět. A vy ostatní, které „to teprve čeká“, užívejte se a dolaďte si váš svatební den do posledního detailu.

Svatební šaty

Rozepisovat se o svatebních šatech by byla kapitola sama pro sebe. Existuje jich skutečně nepřeberné množství. Od klasických bílých po béžové, růžové, až po zelenkavé, modré, ale dokonce i tmavé. To samé platí o střizích. Střihy svatebních šatů obvykle hrdinsky odolávají módním trendům. Tu a tam se sice objeví „výstřelky“ tipu krátkých sukní nebo kalhotových kostýmu, ale nikdy ne ve větším, protože málokterá žena si chce nechat ujít romantický zážitek z dlouhých bílých šatů, závojů a dlouhé vlečky. Pokud máte svůj vyhraněný styl, nepokazte si své jméno ani ve svůj svatební den Vyberte si takové šaty, po kterých toužíte.

Svatební šatySvatební šaty

Být princeznou alespoň na chvíli

Která z nás nesnila v dětství stát se princeznou, vílou nebo rovnou nevěstou? Stará záclona na hlavu, tátovo bílé tričko a hromada babiččiných korálů nám umožnila splnit si svůj sen ve svatebních šatech alespoň doma před zrcadlem a v dětském pokojíčku s kamarádkami. Pokud Vám nyní nastal čas, staňte se opravdovou princeznou – vylaďte si váš svatební outfit do posledního detailu.

Ručně vyráběný svatební náhrdelníkRučně vyráběný svatební náhrdelník

Doplňky pro nevěstu

Víte kolik je vhodných doplňků pro nevěstu? Hromada! Patří sem nejen svatební kytice a účes, ale také svatební bižuterie, korunky, ozdoby vlasů, podvazky, závoje, čelenky, punčochy, podvazky, samodržící punčochy, noční košilky, kytičky do vlasů, rukavičky, slunečník, vlečka, klobouky, spodničky, svatební bolerka a mnoho dalších. Nevěsta má v tomto období za úkol zorganizovat a zkoordinovat svatební přípravy. Zajišťuje si je podle své představy – od svatebního obřadu, přes detaily svatebního menu, dekoraci stolů, až po výslužku pro hosty a mnoho dalších.Odměnou jí je vydařený svatební den, na který bude celý život ráda vzpomínat. Nevěsta ale musí být především krásná, je to ona, na koho se budou ve svatební den upírat zraky všech přítomných. Proto by měla mít nejen krásné šaty, upravený vzhled ale také by měla myslet na ony zmíněné doplňky. Buďte krásná, myslete na to, že je to váš jediný den v životě, kdy budete skutečná princezna. S ozdobou to nepřehánějte a raději se držte hesla „V jednoduchosti je krása.“

Nepostradatelné svatební doplňkyNepostradatelné svatební doplňky
Svatební ozdoby do vlasůSvatební ozdoby do vlasů

Článek Svatební doplňky pro krásnou nevěstu byl publikován 30. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...