Svatba na jaře? Jedině v těchto šatech!

Tagy:  jaro, svatební šaty, móda, oblečení, trendy, svatba

Sponzorované odkazy:

Svatba na jaře? Jedině v těchto šatech!

Svatba je dnem, o kterém od mala sní dna každá žena a dokonce i ty, které zarytě tvrdí, že vdavky nejsou pro ně. Každá žena, bez výjimky, chce někomu jednoho dne patřit a také si chce prožít svůj den, ve kterém bude krásná, středem pozornosti a milovaná. Chystáte se na svůj slavný den, ale stále nevíte, jaké šaty si obléknout? Pak vsaďte na jarní jednoduchost, zapomeňte na volány a obruče a buďte jednoduché, neboť v jednoduchosti je vždy ta největší síla.

České ženy si tak nějak zvykly, že by měla nevěsta nosit vždy pompézní šaty, které se sotva vejdou do místnosti a ty hojně doplnit výraznými šperky, vyčesaným drdolem a v ideálním případě ještě korunkou. Proč byste ze sebe však měly dělat princeznu, když můžete vypadat přirozeně a podtrhnout svoji krásu a šarm? Pořiďte si raději jednodušší šaty se splývavou šifonovou sukní, která je lehká, vzdušná a přesto působí slavnostním dojmem. Tyto překrásné šaty můžete koupit na e-shopu REVOLVECLOTHING.COM za 8 610 korun.

Autor: REVOLVECLOTHING.COMAutor: REVOLVECLOTHING.COM

Svatební šaty bývají zpravidla dlouhé a ještě vlastní alespoň jednu vlečku a závoj. Vy ale můžete pro tentokrát vybočit ze zaběhlých kolejí a obstarat si stylovou variantu, která bude odhalovat nožky a přesto bude stále velmi decentní a ryze svatební. Inspirujte se například módou legendární ikony Marilyn Monroe, která se rozhodně nebála bílé šaty prodat. K této variantě svatebních šatů zvolte jemný drdol a výraznější rtěnku, která působí tak trochu retro dojmem. Šaty mohou být vaše již za 5 669 korun, a to na e-shopu MONSOON.CO.UK.

Autor: MONSOON.CO.UKAutor: MONSOON.CO.UK

V jednoduchosti je krása. toto staré a velmi moudré rčení je pro módní průmysl jako stvořené. Ženy se jím zpravidla velmi rády drží, nicméně najdou se chvíle, kdy by si na sebe oblékli cokoliv, čím by se zviditelnily. A přesně to bývá problém svatebních šatů. Nesnažte se za každou cenu zaujmout kýčem a laciností a raději se zaměřte na jednoduchou a ženskou rafinovanost, která je hitem letošního jara. Co říkáte například na tyto jemné a zároveň sexy svatební šaty s rozparkem? Pořídit je můžete na e-shopu REVOLVECLOTHING.COM za 11 999 korun.

Autor: REVOLVECLOTHING.COMAutor: REVOLVECLOTHING.COM

Antika, to je výraz, který v mód znamená mnohé a prolíná se ve všech ročních obdobích. Antické modely mohou být elegantní, na běžné denní nošení, ale především se objevují v případě společenských a svatebních šatů. Pokud nevíte, jaké šaty si obléknout a ve kterých budete tou nejkrásnější nevěstou, jednoduše si zvolte antický střih, který sedne naprosto každé postavě a který je prototypem svatebních šatů. Tyto překrásné šaty pořídíte na e-shopu STYLEBOP.COM za 9 766 korun.

Autor: STYLEBOP.COMAutor: STYLEBOP.COM

Článek Svatba na jaře? Jedině v těchto šatech! byl publikován 30. dubna 2015 v 19.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...