Svatební šaty ve stylu mořské pany

Tagy:  šaty, nevěsta, svatba, svatební šaty, mořská pana, typy postav, živůtek, sukně, svatební

Sponzorované odkazy:

Články v sérii

  1. Svatební doplňky pro krásnou nevěstu
  2. Svatební účesy – který je ten pravý?
  3. Svatební boty pro krásnou nevěstu
  4. Svatební šaty ve stylu mořské pany
  5. Svatební spodní prádlo
Svatební šaty ve stylu mořské pany

Být krásnou princeznou je sen každé malé slečny. Proč si tedy tento dětský sen nesplnit alespoň v den vaší svatby? Svatební den neznamená pouze nechat se učesat a krásně nalíčit, ale také se obléknout do princeznovských šatů. Vybírat máte opravdu z čeho.

Vaše postava, váš chrám

Není nutno se trápit kvůli jakémukoliv typu vaší postavy. Každá postava má své pro i proti. Mějte na paměti, že většina pořadů o svatbách je z továren na sny, a zářící herci s herečkami, podle kterých byste možná chtěli vypadat, jsou často i více než jedenkrát rozvedení. To nejdůležitější je, cítit se krásně a umět si vybrat správný typ šatů dle vaší postavy.

Plná prsa, úzké boky

Pokud spadáte do této skupiny žen, jenž mají plnější dekolt a naopak štíhlý pas, myslete na následující rady. Výstřih svatebních šatů by neměl být příliš odhalující vaše bujné vnady. Ideální je rovný nebo do srdíčka zvolený střih korzetu. Nikdy se nesnažte obléknout do uzavřeného živůtku. Co dále opticky pomůže je výrazná barva a vertikální členění živůtku, nejlépe dobře vyztužené kosticemi.
Postavy tohoto typu by se měly raději vyhnout úzkým sukním. Nejvíce vám bude slušet široké, bohaté a víceřadé či složitě členěné šaty.

Řasené šaty, autor: DunikowskiŘasené šaty, autor: Dunikowski

Úzká ramena, plné boky

Neboli silueta hrušky, v tomto případě volte pravý opak než v prvním případě. To znamená nabírané, volné či vrstvené živůtky. Slušet vám budou zaručeně girlandy květin a kanýrky. Nejideálnější pro tento typ postavy jsou šaty se spadlými rukávy nebo šaty s límcem.
Raději se vyhněte úzké sukni – styl mořská pana. Volte široké, áčkové sukně, které zakryjí vaše viditelnější boky. Co se týče materiálu, zaručeně sexy budete vypadat ve volných a matné šaty.

Plnoštíhlá postava

Tato postava je doslova ideální pro šaty s korzetem a sukní nebo tzv. empír. Vaše postava dokonale vynikne, pokud sáhnete po živůtku s hlubším výstřihem a odhalíte svůdně svá ramena. Jestliže máte silnější paže, ideální jsou spadlé rukávky nebo lehké rukávy. Plnoštíhlé postavy se raději vyhněte velkým plastickým ozdobám, mohlo by se stát, že vás opticky ještě více rozšíří. Rozhodně nemyslete na šaty ve stylu mořské pany. Tyto šaty se hodí na štíhlé a souměrné postavy.

Chlapecká postava

Ženy, které mají spíše chlapeckou postavu jistě ocení šaty ke krku, s plnými zády. Velice efektní a doslova jedinečné je řasení přes prsa.
A pokud vás matka příroda neobdarovala velkými ňadry, nevadí. Existuje celá řada šatů, které mají všity košíčky, které vám ihned poprsí vykouzlí.

Romantické svatební šaty, autor: timothyhorriganRomantické svatební šaty, autor: timothyhorrigan

Vysoká a štíhlá postava aneb šaty stylu mořské pany

Hurá, tato postava je ideální téměř na všechny druhy šatů. Nejideálnější jsou šaty ve stylu mořské pany. Co to znamená? Tyto šaty jsou typické svým tvarem. Živůtek může mít jakýkoliv střih, nejdůležitější je, aby byl v pase zúžen, to samé přes vaše boky a od lýtek se začal rozšiřovat. Šaty v tomto stylu jsou doslova okouzlující. Ve většině případech mají dlouhou vlečku. K takovým šatům si nemusíte ani oblékat závoj či rukavičky. Pamatujte na to, že v jednoduchosti je krása a u tohoto typu šatů to platí dvojnásob.

Šaty ve stylu mořské pany, autor: flippinyankŠaty ve stylu mořské pany, autor: flippinyank

Článek Svatební šaty ve stylu mořské pany byl publikován 21. září 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...