Plavky - vyberte si ty svoje

Tagy:  bikiny, vcelku, léto, trojúhelníčky, vršek, spodek, opalování

Sponzorované odkazy:

Plavky - vyberte si ty svoje

Plavky jsou sezónní záležitostí, se kterou si každoročně lámeme hlavu. Právě proto přichází velká letní inspirace, která výběr jistě ulehčí.

Mix barev a vzorů

Dnes již praktiky neexistují zásady, kterých bychom se při výběru plavek měli držet. Vzory, barvy i střihy jsou velmi rozmanité a móda dovoluje leccos. Zatím co spodní díly plavek bývají velmi jednoduché, vršky mohou být zdobené a originální. Zaujmou nás nejen vzorem a střihem ale také různými aplikacemi.

Plavky v celku nejsou tabu

Ačkoli jsou mnohdy jednodílné plavky zavrhovány, existují modely které nás jistě překvapí. Plavky se zajímavým výstřihem a ramínky kolem krku určitě nejsou klasickým prototypem jednodílných plavek. Modro-černé provedení je vskutku originální a působí trochu sportovnějším dojmem. Pěkný bílo-černý model s odkrytými zády a zajímavým vzorem odhaluje téměř tolik, co bikiny. Černé jednodílné plavky s jednoduchými ramínky jsou slušivé a elegantní a ženské postavě lichotí.

Nebojte se originálních kousků

Zlatavě žluté květované plavky bez ramínek umožní nejen bezchybné opálení, ale také vypadají velmi stylově. Jednoduché blankytně modré bikiny zdobí kolečko na vrchní části. Model klasického střihu s trojúhelníčky zaujme abstraktním motivem v odstínech fialové. Černé bikiny s kovovým leskem a zavazováním za krk, které vychází ze středu horního dílu, jsou jednoduchou ale elegantní volbou. Modré dvoudílné plavky s trojúhelníčky zdobené jednoduchým volánkem se neokoukají a skvěle poslouží celé léto. S červenými bikinami bez ramínek naděláme spoustu parády a zaujmeme v nich každého muže. Dvoubarevné trojúhelníčky mají snížený spodní díl, jinak působí spíše decentně. Kdekoho zaujme bláznivý barevný květovaný model.

Barevné kombinace

K létu barvy zkrátka patří. Veselé barvičky můžeme mezi sebou kombinovat a dnes již není nic zvláštního na tom vlastnit odlišný vršek i spodek plavek. Pěkný zdobený modrý vršek s třásněmi vytvoří skvělou dvojku se vzorovaným spodním dílem plavek. Jednoduché růžové či červené trojúhelníčky se velice snadno kombinují. Ladit mohou i k bleděmodrému kostičkovanému dílu s růžovými mašličkami či k barevnému spodku. Skvělý pár vytvoří také vyztužený červený zdobený vrchní díl spolu se zebrovaným spodním dílem.

Článek Plavky - vyberte si ty svoje byl publikován 4. července 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...