Pánské sluneční brýle pro letošní léto 2010

Tagy:  brýle, sportovní brýle, sluneční brýle, léto, letecké brýle, klasický styl, retro, pánské brýle

Sponzorované odkazy:

Pánské sluneční brýle pro letošní léto 2010

Jedním z nepostradatelných doplňků, které neodmyslitelně patří k létu, jsou sluneční brýle. Víte, jaké styly slunečních brýlí budou toto léto mimořádně slušet? Letecké, retro, elegantní nebo sportovní? Jaké pánské sluneční brýle budou IN v létě 2010 se dozvíte právě teď.

Klasický look

Říkáte si, jak asi vypadá tzv. klasický look? Pánové si mohou vybírat brýle, které mají lehce zakřivená nebo úplně kulatá sklíčka, s výrazným nosníkem a nebo takové brýle, jenž mají doslova nepřehlédnutelné rámečky. Vše je letos dovoleno. Nejvíce „klasicky“ působí kouřové čočky a zlatý odstín nosníku i nožiček. Takové brýle se budou skvěle hodit k ležérnímu outfitu, který se skládá z trendy košile a džínů s kvalitním koženým páskem.

Styl retro

Současná móda je doslova pohlcena stylem retro. Pokud máte rádi italský styl a ostré výrazné tvary, pak je tzv. retro styl právě pro vás. Čisté linie a futuristické prvky jsou opravdu moderní záležitostí, co se týče pánských slunečních brýlí pro rok 2010. Tyto trendy sluneční brýle byly inspirované hlavně italským stylem 70. let 20. století. Retro brýle budou nejlépe vypadat v kombinaci zmačkaných kalhot, blejzrem nebo jiným pánským oblekem.

Perfektní look

Obdélníkové brýle s jemnými obroučky jsou nestárnoucí a nadčasové modely pánských slunečních brýlí. Dá se říci, že takový styl nevyjde nikdy z módy. Takovéto brýle, které mají obdélníková sklíčka, se budou nejlépe vyjímat u ležérního oblečení. Např. u perfektně střižených kalhot a dobře padnoucího saka budou naprosto IN. Pozor si dávejte pouze na nedbalé „pomačkané“ džíny a na obyčejná trička, tento styl brýlí se k takovému oblečení opravdu nehodí.

Sportovní styl

Letošnímu létu ovšem nevládnou pouze ležérní, retro a klasické elegantní modely. Moderní budou i sportovní brýle. Tyto brýle mívají nejčastěji rovnou horní část obrouček a zbytek je mírně zakřivený. Rámečky jsou výrazné a často mají různě vystínované čočky. Přesně takový styl brýlí je absolutně IN. Stejně jako retro styl, tak i sportovní brýle jsou inspirovány dobou minulou (80. léta 20. století).
Sportovní brýle se jak jinak hodí ke sportovnímu oblečení jako jsou mikiny s kapucou, džíny a volná trika.

Letecký styl

Jistě znáte film Top Gun. Právě zde se setkáte s tzv. leteckými brýlemi, které jsou letošní léto také moderní. Tyto oslnivé sluneční brýle sluší snad každému. Vyznačují se lesklými obroučkami z rhodia a modře inkoustových sklíček. Co chybí, aby jste byly s těmito brýlí naprosto stylový? Stačí si k nim pořídit např. leteckou bundu.

Při těchto moderních stylech a trendech by ale pánové neměli u výběru slunečních brýlí zapomínat také na tvar slunečních brýlí. Důležité je, aby se hodil k jejich obličeji a celkovému outfitu.

Článek Pánské sluneční brýle pro letošní léto 2010 byl publikován 27. července 2010 v 00.00 v rubrice Pánská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...