Letní boty – inspirace, která vám nesmí uniknout!

Tagy:  léto, trendy, móda, boty, obuv, střevíčky, pantoflíčky, sandále, lodičky

Sponzorované odkazy:

Letní boty – inspirace, která vám nesmí uniknout!

V létě se nám naskytne skvělá příležitost pochlubit se s opečovávanými nožkami a perfektní pedikúrou. Sandálky, pantoflíčky, žabky… Máme tak široký výběr a možnost vybrat si ze všech možných barev a stylů. Letní inspirace vám možná pomůže dodat odvahu a pořídit si boty, které jste dosud jen obdivovala na stránkách módních časopisů.

Botky z luxusních materiálů

Lesklý satén a hebký samet známe z módního průmyslu velmi dobře. Kromě oblečení se s ním však můžeme setkat prakticky kdekoli. Není proto divu že se z těchto fantastických materiálů rodí také boty. Fialkové střevíčky na vysokém podpatku nohy prodlouží a díky platformě v přední části boty budou i poměrně pohodlné na nošení. Nenápadná ozdobná mašlička je třešínkou na dortu. Zajímavé žabky zakrývající nárt nohou zaujmou především zdobením štrasem. Saténové baleríny s řasením ve výrazném odstínu fialové skvěle padnou snad na každou nohu. Velmi něžně působí sametové botky na klínku s páskem přes patu a vyříznutou špičkou. Jsou elegantní a přesto univerzální. Velice zajímavě a trochu extravagantně působí střevíčky v modro-fialové barvě. Jedno je však jisté, na noze vypadají ohromně.

Černé trendy

Černá barva bude vždy in, vše ostatní se však mění. V současnosti narážíme na módu pásků a řemínků, řetízků, cvočků a veškerých kovových ozdob, které se jen dají při výrobě obuvi využít. Extrémně vysoké černé boty na podpatku oceníme při výjimečných příležitostech. Kožené balerínky s odvážným zdobením kolem kotníku jsou přesnou definicí současné módy. Žabky z gumy s mašličkou jsou pohodlné a téměř nezničitelné. Na dovolenou k moři se hodí více než cokoli jiného. Originalitou a moderností nás zaujmou černé střevíčky se zdobenými proužky sahajícími až do oblasti nad kotník. Perfektně se hodí k minisukni i kraťasům. Odvážné a sexy lesklé lodičky okouzlí nás i naše mužné obdivovatele.

Jiskřivá stříbrná elegance

Lesklé stříbrné baleríny se snadno stanou naší nejoblíbenější obuví. Extra vysoké šedivé střevíce sice žádají trénink v chůzi na podpatcích, na párty z nás však udělají hvězdu večera. Botami, které se hodí snad k čemukoli jsou dozajista pohodlné a jednoduché balerínky s velmi decentním zdobením. Jehlové podpatky jsou sexy! Stříbřité sametové botky na sebe strhnou veškerou pozornost. Elegantní bílé lodičky s originálním podpatkem odrážejícím stříbrné odlesky nadělají parádu při každé příležitosti. Zrovna tak tomu bude u neodolatelných stříbrných střevíčků se zdobenými tenkými pásky.

Článek Letní boty – inspirace, která vám nesmí uniknout! byl publikován 7. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (3).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...