Dámské boty Nike – stylová podzimní obuv

Tagy:  Nike, boty, obuv, balerínky, botasky, sportovní obuv

Sponzorované odkazy:

Dámské boty Nike – stylová podzimní obuv

Společnost Nike se stala známou především díky své kvalitní sportovní obuvi. Kolekce Nike v současné době zahrnují široké spektrum jak sportovního oblečení a vybavení, tak také kalhot, mikin, triček a bund pro volný čas. Skvělé módní boty pro podzimní sezónu si nás jistě získají!

Milovnicím růžové

Speciálně určené pro něžné pohlaví jsou pohodlné Nike botky nad kotník. Vyšší podrážka a důmyslné větrání poskytnou nohám komfort a pohodlí. Kombinace světloučké růžové a bílé je zvolena bravurně. Tento jedinečný kousek nejlépe vynikne v kombinaci s tmavými kalhotami, například s džínami. Vršek zvolíme v odpovídající bílé či růžové barvě.

Jednoduché a elegantní

Nike boty s vyšším kotníkem si jistě zamilujeme. Světlá neutrální barva a decentní prošívání dělá skvělý dojem. Kombinace se zlatou dodá botě na vkusu stylu. Pár lze velmi snadno kombinovat. Postačí přidat pár zlatých doplňků.

Sportovní baleríny

Jako v bavlnce budou naše nohy ve sportovních Nike balerínách příjemné modré barvy. Kombinace s oranžovou je trochu netradiční a však dodává na zajímavosti. Originální kousek si zamilujeme především pro jedinečný komfort, který přinášejí. Na noze skvěle sedí a využít je můžeme jak na výletničení tak i pro běžné nošení.

Zajímavý model

Pro teplý podzim, kdy nohám ještě toužíme dopřát kyslík, jsou rafinované Nike boty jako stvořené. Model, který nechává proudit vzduch a nohy zbytečně nedusí, na první pohled zaujme. Bota složená z pásků vypadá originálně a netradičně. Značka Nike však stále dokazuje, že každá obuv může mít styl a být vkusná. Skvěle zvolené materiály zajistí pohodlí, bílá a stříbrná barva udělají z páru bot jedinečný módní doplněk. Botky lze snadno kombinovat a nosit nejen ke sportovním modelům, nýbrž i k ležérnímu oblečení. Těchto bot se budeme s příchodem zimy vzdávat skutečně těžko.

Třpytivá záře

Třpytem a leskem nás oslní sportovní baleríny s nastavitelným páskem, díky kterému sednou na nohu jako ulité. Poněkud hrubější linie boty přebíjí elegance zvoleného třpytivého materiálu. Neutrální barva umožní jednoduché kombinování s oblečením. Originální kousek, který se bude blýskat na dálku zkrátka musíme mít.

Závan luxusu

Zlatá a černá, to je nesmrtelná kombinace barev, která působí přepychově a luxusně. Tmavé barvy se pro obuv z praktických důvodů perfektně hodí. Sportovní model balerín, které však bez problému budou sedět i k džínám a svetru, jistě oceníme.

Článek Dámské boty Nike – stylová podzimní obuv byl publikován 7. září 2010 v 00.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...