Běžte s větrem v botách Nike shox

Tagy:  Nike, běžecké boty, běžecká obuv, Nike shox

Sponzorované odkazy:

Běžte s větrem v botách Nike shox

Boty Nike může rozdělit na boty Nike pro volný čas, které nosíme běžně každý den do školy nebo na výlety a boty Nike na sport, které můžeme dále rozdělit:

Boty Nike na tenis se speciálně vyvinutou podrážkou, která zajistí přilnavost na antukovém povrchu

Boty Nike na basketbal, které jsou o něco vyšší a tak zajišťují pevné ukotvení kotníku v botě.

Boty Nike do haly, opět se speciálně upravenou podrážkou. Skatové boty Nike, ty byly stvořeny pro jízdu na skateboardu a doladění image skejťáka.

A také běžecké boty Nike zajišťující lehké a nenáročný běh jak na úrovni profesionální, tak i osobní pro radost a zdraví. Pokud jste si i vy zamilovali běhání, vyzkoušejte běžecké boty Nike Shox.

Pánské Nike Shox R4Pánské Nike Shox R4 Pánské Nike Shox DeliverPánské Nike Shox Deliver Dámské Nike Shox DreamsDámské Nike Shox Dreams Dámské Nike Shox ExperienceDámské Nike Shox Experience

Nike Shox jsou dokonalé sportovní boty s čtyřmi, pěti nebo i více sloupky z komprimovaného uretanu pro lehký krok a tlumený náraz. Sloupce jsou vysoké asi 2,5 cm, můžete se setkat ale i s vyššími nebo jinak tvarovanými, závisí na účelu obuvi. Protože je ve sloupcích mnohem více absorpční pěny než v jiných botách, tak se náraz tlumí pozvolna a vyrovnávají se tak extrémní polohy. Při dopadu boty na zem se sloupky vracejí do původní polohy a noha se tak vrací zpět vzhůru.

Konstrukce svršku byla navržena speciálně pro běžce, aby odstraňovala problémy s tvorbou puchýřů nebo odřeniny. Flexibilní a měkké polstrování kotníků dělá z běžecké boty maximálně pohodlné obutí.

Nike Shox MonsterNike Shox Monster Pánské Nike Shox NZPánské Nike Shox NZ

Provedení obuvi

Horní materiál tvoří přírodní usně zaručující kvalitu a trvanlivost. Vnitřní část obuvi je ušita z textilního materiálu. Podrážka je vyrobena ze syntetických materiálů, pro zajištění stability a dostatečné pružnosti. Boty Nike Shox mají klasické zavazování a na stranách vyšité logo firmy Nike.

Boty Nike Shox si oblíbili nejen vrcholoví sportovci, ale dokonce i známé celebrity.

Dámské Nike Shox TL1Dámské Nike Shox TL1 Pánské Nike Shox TL3Pánské Nike Shox TL3

To je také velmi dokumentovány a dokonce byl představoval, že nosí sportovci a dokonce i televizní celebrity. Není divu, boty jsou lehké, pohodlné a chrání nohy, vy se proto můžete soustředit jen na svůj výkon. Mimo to jsou také velmi designově propracované: atraktivní stříbrné svršky, zajímavé barvy a moderní vzhled. Vedle maximálního pohodlí oceníte zvyšující se výkon a především rychlost, jež boty poskytnou.

Obrázky použity ze stránek www.nikeshoxstrade.com

Článek Běžte s větrem v botách Nike shox byl publikován 28. července 2011 v 00.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...