Zimní boty adidas, to jsou boty adidas, jak je možná neznáte

Tagy:  Zimní boty adidas

Sponzorované odkazy:

Zimní boty adidas, to jsou boty adidas, jak je možná neznáte

Zima se nám blíží mílovými kroky, což na vlastní kůži pociťujeme hlavně ráno, když opustíme své vyhřáté byty. Určitě tedy pomalu začínáte vybalovat své zimní bundy, svetry a boty. V tom najednou zjistíte, že boty už nejsou tolik vzhledné jako na začátku a navíc si třeba vzpomenete, že do nich vlastně minulý rok i teklo. Co teď? Samozřejmě vyrazit na nákupy, a to dříve než opravdová zima zaklepe na dveře.

Zimní boty jsou určeny, jak již název napovídá, na zimní období. Jsou zateplené, tedy se v nich budete cítit pohodlně jako ve vatičce a bude v nich i teplo. Podrážka je protiskluzová, protože v zimě bává často náledí, tak abychom nebruslili po silnicích. Důležitý doplněk, který nám usnadní práci při zapínání nebo naopak přidělá, je zapínání na zip, suchý zip nebo tkaničkové zavazování. Pokud se vám ale líbí zavazování na tkaničky a nechcete se zdržovat zdlouhavým zavazováním, zvolte boty, které mají zapínání na zip a tkaničky jsou vpředu jen na parádu. Vybrat si můžete i takovou výšku bot, která vám bude vyhovovat a hlavně, která se bude hodit ke stylu zimního oblečení a kalhotám, jaké budete nosit. Zimní boty bávají ve výšce od kotníků až ke kolenům, sehnat můžete do půli lýtek.

adidasadidas

Kvalitu a pěkný vzhled vám zaručí zimní boty adidas. Módní zimní boty jsou využívány hlavně ve městě a módní proto módní návrháři nehledí příliš na praktičnost. To ovšem neplatí pro značku adidas.

Adidas je značka známá po celém světě a svou prestiž si zajistila díky dokonalé kvalitě, perfektnímu designu a přístupu k zákazníkům. Někteří z vás jsou teď možná překvapeni, protože jste si mysleli, že adidas vyrábí boty jen na sport, ale opak je pravdou. Přesvědčte se sami.

Attitude Hi W

Je módní bota s propracovanými detaily. Všimněte si gumové podrážky s bílými bublinkami. Je ideální pro chladnější měsíce. Drsný a zároveň ženský look si oblíbíte. V těchto botkách se blýsknete a do doslova.

Attitude Hi W – www.adidas.comAttitude Hi W – www.adidas.com

Sporty Snowparadise W

Pamatujete? Ano tyto boty byly inspirovány minulostí. Opět jsou vybaveny dokonalými detaily – 3 zipy na zadní části. Pogumovaný nylon a nevšední kombinace barev dodá individuální styl.

Sporty Snowparadise W – www.adidas.comSporty Snowparadise W – www.adidas.com

Galmei Boots

Úzké vysoké boty adidas na suchý zip vyvinuté Stellou McCartney. Jejich sofistikovaný design přiláká pohled všech kolemjdoucích.

Galmei Boots – www.sheactive.co.ukGalmei Boots – www.sheactive.co.uk

Článek Zimní boty adidas, to jsou boty adidas, jak je možná neznáte byl publikován 15. října 2010 v 00.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...