adidas originals

Tagy:  adidas originals, David Backham, Jeremy Scott

Sponzorované odkazy:

adidas originals

Adidas Originals, to je sportovní oblečení, nádherné tašky a dokonalé boty. Značku adidas originals poznáte podle nezaměnitelného znaku – trojlístku. Toto věhlasné logo bylo původně požíváno na všech produktech adidas, ale to skončilo v roce 1991, kdy společnost představila nové logo. Linie originals je zaměřena na módní styl mezi lety 1940 až 1980, což můžeme nyní nazvat jako „oldschoolovou­ módu“.

mikiny pánskémikiny pánské mikiny dámskémikiny dámské šatyšaty taškataška

Oblečení adidas originals

Oblečení adidas originals si vás získá svým vytříbeným designem a stylovým propracováním všech detailů. Pokud milujete retro módu, jste na správné adrese, protože lehký oldschoolový nádech v žádné kolekci nechybí. Původní znak trojlístku si tenkrát získal velkou oblibu a neztratil jí dodnes. Na tom znaku je snad něco magického, co přitahuje a láká. I když je to jen malý nenápadný znak, je vždy dominantou celého outfitu.

Boty adidas originals

SuperstarSuperstar

Boty adidas orginals jsou vyráběny jak pro dámy, tak i pro pány. V nabídce najdete boty streetové, skejtové i do města. Nejznámější a zároveň i nejžádanější jsou boty adidas superstar. Tyto boty se poprvé objevily na basketbalovém hřišti v roce 1969. Dokonale propracované basketbalové tenisky byly jako první úzkoprofilové podobě. Dnešní kolekce nabízejí dále také styly adidas Marthon, Spezial, Vespa, Porsche Design a další.

SpezialSpezial VespaVespa

Letní kolekce od Davida Backhama

David Backham IDavid Backham I David Backham IIDavid Backham II David Backham IIIDavid Backham III

David Backham, stejně jako jeho manželka Victorie, obohacuje svět módy svými nápady. Společně s módním návrhářem Jamesem Bondem vytvořil vlastní kolekci oblečení adidas originals by David Backham and James Bond. Kolekce je jednoduchá a svěží, oblečení je pohodlné, přesto však velmi elegantní.

Podzimní kolekce od Jeremyho Scotta

Jeremy Scott IJeremy Scott I Jeremy Scott IIJeremy Scott II Jeremy Scott IIIJeremy Scott III Jeremy Scott IVJeremy Scott IV

Je sice léto, ale z počasí mám pocit, že nás pomalu připravuje na podzim, proto na něj připravte i vy svůj šatník. Talentovaný Jeremy Scott, jenž je známý svým popartovým style, spolupracoval s adidas originals na kolekci podzim/zima 2012. V kolekci se projevují městské a vojenské prvky. Jeremy si s módou hraje, a pokud máte cit pro módu, poznáte to na první pohled.

Jeremy Scott – okřídlené džínyJeremy Scott – okřídlené džíny

Nudí vás ty obyčejné džíny a máte pocit, že těžko může nějaký návrhář přijít s něčím novým? Jste na omylu, podívejte se na okřídlené Jeremyho džíny. Jsou fascinující!

Článek adidas originals byl publikován 4. srpna 2011 v 00.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...